iTargetDS #6159
Notların nsıldı :DBen kalmadım yani xD
iTargetDS #6159
İyiydiNotların nsıldı :D
MitterWeaL#4202
larayasar
:Dkardeşim biz meb miyiz acaba?
araştılacak trilyon tane sayfa var
Kuzenimin 107 gün devamsızlığı vardı 8. Sınıfta, şimdi lise 1'e gidiyor. Eskiden çok çalışanların bile puanı yetmediği için gidemediği okula, şimdi adrese dayalı gitti.
aga notlar kötü olrsa kalırmıyımKuzenimin 107 gün devamsızlığı vardı 8. Sınıfta, şimdi lise 1'e gidiyor. Eskiden çok çalışanların bile puanı yetmediği için gidemediği okula, şimdi adrese dayalı gitti.
Sistem değişti. Ortaokul da kalman imkansız bence, ancak lise de affetmezler. Bunu iyi bil gelecekte hata yapma.
ASUS_X018D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortaokul da böyleysen derken? Çocuk şöyleyim böyleyim demedi. Tavrın çok saçma, yorumun da öyle.Sen daha ortaokulda böyleysen lisede nolacak allah bilir, sen en iyisi oyunları bırak derslerinle ilgilen yoksa hayatın kararabilir.Okumazsan iş bulamazsın,İş bulamazsan para bulamazsın, Para bulamazsanda aç kalırsın.. Herşey okumaktan geçiyor.. Git ödevlerini yap !
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!