EmirTR*NezleNW
Yay Yok, İskelet Yok
itemdb bana kötü geliyor çözümü yokmu/itemdb dene
itemdb bana kötü geliyor çözümü yokmu/itemdb dene
Teşekkürler. İyi çalışmalar. Birde Bir şey sorucam youtube'de senin plugin paketin var seninmi yoksa çalıntımı?Linki güncelledim. Konudan tekrar indirebilirsin.
~ Fati#1883
Youtubeda hiç paylaşım yapmadım.Teşekkürler. İyi çalışmalar. Birde Bir şey sorucam youtube'de senin plugin paketin var seninmi yoksa çalıntımı?
bi hata vermiyor /istek komutucu calıyor (örnek /istek huniler hızlansın ) mesela yazıyorum ama ne /istekadmin list bölümü calışmıyorNe hatası veriyor kod halinde paylaşırmısın ?
~ Fati#1883
ChatManagerX klasöründen announcement_config.yml içinden düzenlenleyebilirsin.Kardeşim Duyuru Kısmını Nerden Değiştire Bilirim Yani [DUYURU] RIPCRAFT OPSKYBLOCK PLUGİN PAKETİ YAZIYOYA CHATDE ONU
TŞKChatManagerX klasöründen announcement_config.yml içinden düzenlenleyebilirsin.
~ Fati#1883
Kaç kere daha soracaksın /itemdb kullan diyorum başka yöntem bilmiyorum.Sizdede /iteminfo Yazınca Kodu Göstermiyor Dimi ?
~ Fati#1883
/asstats create isim böyle yapıyormusun ?/asstast create olmuyor
oldu tşk/asstats create isim böyle yapıyormusun ?
Hata veriyo mu ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!