Şuanlık Gerek Duymuyorum.[DOUBLEPOST=1499360802,1499326762][/DOUBLEPOST]Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.[DOUBLEPOST=1499412084][/DOUBLEPOST]Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.Bence Düşürme Sunucunu Hub Sunucuya Çevir SkyBlock Falan Ekle :)
Şuanlık Gerek Duymuyorum.[DOUBLEPOST=1499360802,1499326762][/DOUBLEPOST]Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.[DOUBLEPOST=1499412084][/DOUBLEPOST]Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.Bence Düşürme Sunucunu Hub Sunucuya Çevir SkyBlock Falan Ekle :)
Değerli Yorumunuz Için Teşekkür Ederim.[DOUBLEPOST=1499527064][/DOUBLEPOST]Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.[DOUBLEPOST=1499698619][/DOUBLEPOST]Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.guzel bir server[DOUBLEPOST=1499437441,1499437411][/DOUBLEPOST]guzel bir server
Güldürdünüz Beni. VIP'ler Sustrup, Jail Atamaz.Vipler insanları durduk yere muteleyip jaile atıyor bilin istedim böyle berbat bi sunucuya girmenizi tavsiye etmiyorum.Biz arkadaşlarla oynıyıcaktık lapis kazıyorduk neymiş lapis onunmuş kazamazmışız ve hepimizi jaile attı. Zaten vipe jail ve mute yetkisi veren bi yöneticiden çokta birşey beklemeyin.
Ve düzenliyorum sıf bunu yazmak için üyelik oluşturdumki belki dikkate alırsınız.Başkasıda bizim çektiklerimizi çekmez
Güldürdümmü ? Vernox adlı şahıs nasıl atıyor bizi ozaman insanları salak yerine koyuyorsunuz sanırım ? Dün öğle saatlerinde arkadaşlarımızla lapis kazarken bizi önce jaile attı ondan sonra kendisine yazı yazdığımızdada mute attı. Tam 10 dakika jailden çıkmayı bekledik. He şimdi güldürmüşümya sizi ne mutlu bana. Ama o viplik sattığınız insanlar egosunu tatmin etmek için ona buna jail attığı zaman sunucunuzda 1 kişi bile kalmıyıcak ozamanda ağlatmış olucam sizi heralde. Yani kısacası sıf viplik satmak için herşeyi vermişsiniz adamlara hee bu yanlış bişeymi değil. Fakat yaşı küçük olan arkadaşların elinde oyuncak olur benden söylemesi biz 3 arkadaş oynuyorduk artık oynamıyoruz. Büyük ihtimalle diğer oyuncularda aynısını yaşayıp bırakacaktır. Umarım yazdıklarımı dikkate alıp bişeyler yaparsınız. İyi ForumlarGüldürdünüz Beni. VIP'ler Sustrup, Jail Atamaz.
Kimseyi rahatsız etmedik. Sadece lapis kazıyorduk dediğim gibi verimlilik 15 kazması vardı ismi Vernox tu sanırım. Lapisten gitmezsek mute ve jail atacağını söyledi. Ve attı.Kimdi O Kişi?
Lapis Kazarken Oyuncuları Rahatsız Etmiş Olabilirsiniz. Jail Itirazı Susturulma Cezası.
Olay Şöyle Olmuş Olabilir Aktif Bir Rehbere Söyleyip O Rehber Atmış Olabilir.
Dediğiniz Kişi Rehber Herhangi Bir Kanıtınız Varsa Atarsanız Mutlu Olurum.Kimseyi rahatsız etmedik. Sadece lapis kazıyorduk dediğim gibi verimlilik 15 kazması vardı ismi Vernox tu sanırım. Lapisten gitmezsek mute ve jail atacağını söyledi. Ve attı.
Ekran görüntüsü çekmedik. Zaten oynamayı bıraktık. Yazmamın sebebide kişiyi kontrol etmeniz çünkü yarın birgün tekrardan başkasınada olabilir. Sizin yerinizde olsam o şahısın rehberliğini bi gözden geçirirdim. Haşa buna ben karar veremem tabikide ama bu tarz insanlar hem sunucunuzun kalitesini düşürür hemde insanları sunucunuzdan uzaklaştırırlar.Dediğiniz Kişi Rehber Herhangi Bir Kanıtınız Varsa Atarsanız Mutlu Olurum.
Rehberi Gözden Gerçireceğim.Ekran görüntüsü çekmedik. Zaten oynamayı bıraktık. Yazmamın sebebide kişiyi kontrol etmeniz çünkü yarın birgün tekrardan başkasınada olabilir. Sizin yerinizde olsam o şahısın rehberliğini bi gözden geçirirdim. Haşa buna ben karar veremem tabikide ama bu tarz insanlar hem sunucunuzun kalitesini düşürür hemde insanları sunucunuzdan uzaklaştırırlar.
Herşey için teşekkür ediyorum. Umarım sunucunuz iyi yerlere gelebilir. Cevap verip ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum.
İyi forumlar
ShortPallMall#6092
Eski Logları Sildim.rehberi gözden geçirmek önemli değil logları inceleyin direk
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!