Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CombatLogX plugini kullanıyorum ve notifierin içindeki hook dosyasından ve scoreboard dosyasından scoreboard'ı kapattım fakat savaşa girildiğinde scoreboardı tamamen kapatıyor.
merhaba ormanın ortasına bir spawn buildi yaptık( doğal olarak :D ) ve rglerini attık. claim gibi komutları kapattık fakat rgnin dışına çıkıp autoclaimi açıp tekrar rgye girince claim alınabiliyor. bunu nasıl engelleriz.
Merhaba, ben sunucumda GroupManager kullanıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı LuckPerms pluginine geçiş yapmak zorunda kaldım. LuckPerms Migration eklentisini kullanarak rütbeleri LuckPerms'e taşıdım fakat rütbelerin baş harfleri küçük kaldı ve değiştiremiyorum. Tab ve ChatFormat eklentileri...
luckpermsin groupmanager migration eklentisi ile rütbeleri luckpermse aktardım ama ranklarda sorun yaşıyorum.
örneğin; bende admin rolü varken kurucu ekleyice admin görünmeye devam ediyorum veya rankup ile rütbe atlamaya çalışınca en yüksek rütbedesin uyarısı alıyorum.
Cursedvip sistemini kullanıyoruz ve örneğin oyuncumuz padişah rütbesindeyken vip alırsa vip bittiğinde oyuncuyu tekrar padişah rütbesine döndürmek istiyoruz. nasıl yapabiliriz
Merhaba, yakında bir factions sunucu açacağız ve sunucu hakkında sizin fikrinizi almak istiyoruz.
Sunucuyu 1.16.5 olarak açıp pvpyi plugin yardımıyla 1.8e çeksek sizce tutar mı?
1 ay önce xbox gamepass aldım ve kullanıcı ismimi girdim fakat gamepass bitti ve bende discordun verdiğini kullanmak için farklı bir e postaya geçtim, aynı ismi kullanabilmek için ilk hesabımdan ismimi değiştirdim fakat adımı girerken hâlâ bu zaten kullanılmış hatası alıyorum.
merhaba, yeni açacağımız sunucumuz için discord hesap eşleme plugini/skripti arıyoruz ama bir türlü istediğimiz gibi bir plugin bulamadık, alt tarafta yazdıklarımı yapabilen bir plugin varsa lütfen yazın.
1-oyun içinden "/eşle" gibi bir komut ile kod verecek ve discord üzerinden bir kanala kodu...