ByLeJardin
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 20
Bilindiği üzere piyasada tamamen özgün bir op skyblock sunucusu mevcut değil yıllar öncesinde güzel projelere imza atmış birisi olarak sizlerden fikirler almak istiyorum.
Sizce öncelikle bir opskyblock sunucusunda neler olmalı ne sistemler eklenmeli. Oynanış nasıl olmalı ne derece kolaylaştırılmış olmalı ne derece sistemleri konuşmalı bana bunlarla alakalı öneriler vermenizi isteyeceğim .
İlk yaptığım ve aktif hale getirdiğim örnekle ben olacak bir sistemle gideyim.
Edit Bölgelerinde ve metin dünyalarında level gereksinimi eklemeyi düşündüm
Op Skyblock sunucuları spawnerler üzerinden edit ve metin bölgeleri üzerinden ilerler genel ağırlık bu şekilde boss ve diğerleride buna dahil.
Hadi bakalım sizden gelen önerilerle güzel bir proje geliştirme sistemine gidelim.
Sizce öncelikle bir opskyblock sunucusunda neler olmalı ne sistemler eklenmeli. Oynanış nasıl olmalı ne derece kolaylaştırılmış olmalı ne derece sistemleri konuşmalı bana bunlarla alakalı öneriler vermenizi isteyeceğim .
İlk yaptığım ve aktif hale getirdiğim örnekle ben olacak bir sistemle gideyim.
Edit Bölgelerinde ve metin dünyalarında level gereksinimi eklemeyi düşündüm
Op Skyblock sunucuları spawnerler üzerinden edit ve metin bölgeleri üzerinden ilerler genel ağırlık bu şekilde boss ve diğerleride buna dahil.
Hadi bakalım sizden gelen önerilerle güzel bir proje geliştirme sistemine gidelim.