Çözüldü Websend sorunsalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hknuygur42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknuygur42

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Herkese merhabalar iyi akşamlar benim bir sorunum var websend plugininin bütün sürümlerini denememe rağmen çalıştıramadım. Bütün ayarlarını yapmama rağman port password vs. konsolda hata alıyorum. Sunucu sürümüm Spigot 1.8.8 bu konuda yardım edebilecek birisi var mı ?

Herkese merhabalar iyi akşamlar benim bir sorunum var websend plugininin bütün sürümlerini denememe rağmen çalıştıramadım. Bütün ayarlarını yapmama rağman port password vs. konsolda hata alıyorum. Sunucu sürümüm Spigot 1.8.8 bu konuda yardım edebilecek birisi var mı ?
Hangi Hostingi Kullanıyorsun.

Hocam Şimdi İlk Önce Ticket Atmanizi Öneririm Olmazsa Şunlari Yapin Websend Pluginini Sunucunuza Yükleyiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yükeleye Bilirsiniz ! Sonra Siteyide Batihosttan Açtiysaniz MC.TC için Anlatiyorum Sunucular Kısmına Giriniz Sunucu Ekle Adli Butona Tıklayiniz Sunucu İsimi Yazan Yere SkyBlock - Faction Artik Siz Ne Tür Sunucu Açtiysanız Onu Yaziniz Sunucu Sayisal İP adli Bölüme İp Nizi Yapıştırınız atıyorum 123.123.123.123 Gibi İp Nizi O Alana Yapiştirin Websend Portu Önemli Değil Lakin Doldurrmaniz Gerekir Mesela 98545 Yazin Veya 45633 Gibi Kombinasyonlar Uydurunuz WebSend Şifresi Adli Bölüme Şifrenizi Yaziniz Lütfen Sallamayiniz Unutamayacağiniz bir şifre koyunuz sunucu resim url kısmına sunucunuzun resimini koyunuz maksat boş kalmasin Sonra EKLE adli Butona Tıklayiniz Sonra Ekraniniza Düzenle Ve WebSend Config Adli 2 Adet Buton Çıkar Siz WebSend Config Adli Kısıma Tıklayiniz Ve Orada Üstteki MAvi Kutunun İçinde Verdiği Bilgileri ctrl+c Yaparak Kopyalayiniz ve Sunucunuzn Paneline Giriniz Plugins Adli Dosyaya Sol Tıklayip Açiniz Ve Config Adli Dosyaya Giriniz Ve Config Dosyasinin İçindekileri Siliniz Ve Sildikten Sonra ctrl+v Yaparak Yapiştiriniz Ve Kaydet Diyip Config Dosyasini Kapatiniz Ve Sunucunuza STOP Çekip Tekrar Başlatınız Sorununuz Çözülür Bu Kadar Yardimci Ola Bildiysem Ne mutlu Bana REP Ve Beğeni Unutmayiniz !

1.8.8 de olmuyor diye biliyorum

benimde 1.8.8 de çalışmıyordu

Benim websend şu anda kurulu ve sunucum 1.8 sürümü olmasına rağmen rahatlıkla siteden diledikleri şeyi alabiliyorlar. Kurduktan sonra sunucuya restart atmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl