wexbioz
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 204
- Minecraft
- wexbioz
Discord:
realwex02
Vestra MC Yetkili Ekibini Arıyor!
Herkese merhaba, ben wexbioz.
Vestra MC projemizi daha ileriye taşımak, geliştirmek ve topluluğumuza en iyi deneyimi sunmak adına ekibimizi büyütüyoruz. Kendini Java, 3D Modelleme, Tasarım, Medya veya topluluk yönetimi gibi alanlarda geliştirmek isteyen, tecrübeli ya da tecrübesiz ama öğrenmeye açık çalışma arkadaşları arıyoruz!
Herkese merhaba, ben wexbioz.
Vestra MC projemizi daha ileriye taşımak, geliştirmek ve topluluğumuza en iyi deneyimi sunmak adına ekibimizi büyütüyoruz. Kendini Java, 3D Modelleme, Tasarım, Medya veya topluluk yönetimi gibi alanlarda geliştirmek isteyen, tecrübeli ya da tecrübesiz ama öğrenmeye açık çalışma arkadaşları arıyoruz!
[
[
[
[
* 1x Moderatör
* 2x Rehber
* 2x Medya Sorumlusu
* 1x Tasarım Sorumlusu
Projemizin başlangıç aşamasında yetkili ekibimize gönüllülük esaslı katılım sağlanmaktadır. Sunucumuzun gelir-gider dengesi oturup, kendi kendini karşılar hale geldiği dönemde, ücretlendirme ve maaş sistemine geçiş yapılacaktır. Bu süreçte göstereceğiniz emek, sadakat ve istikrar, ilerideki ekibimizde yerinizi sağlamlaştırmak adına en büyük kriterimiz olacaktır.
Eğer sen de bu macerada yer almak ve bizimle birlikte gelişmek istiyorsan, Discord üzerinden bana arkadaşlık isteği göndererek detayları görüşebilirsin:
VestraMC olarak seni de aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!