Tanıtım (ÜCRETSİZ) 2024 VELOCITY EKLENTİ PAKETİ (PROXY)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Inclodead

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
231

Discord:

inclodead

Merhaba MC-TR forum halkı, günümüzde çoğu sunucu Velocity'den bir haber veya karmaşık geldiği için kullanmıyor. Bu sebeple hala BungeeCord kullanan sunucu sahipleri var. Sizler için hazırlamış olduğum Velocity eklenti paketini ücretsiz bir şekilde indirip kullanabilirsiniz.

Görseller
1707129420287.png
1707129450634.png
1707129481484.png

ÖZELLİKLER

Sunucuya girerken Captcha (Bot Koruması)
Değişen MOTD (Iconlar ile birlikte)
Oyuncu sayısını +1 olarak gösterme
Velocity sunucusu dışında diğer sunuculardan bağlanmayı engelleme

GELECEK GÜNCELLEME

Bakım modu
F3 Menüsü sunucu adını değiştirme

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Trojan.Java.GenericGBA SkinRestorer eklentisi kaynaklı)

NOTLAR:
MC- TR Velocity eklenti paketine harici bir eklenti eklemek istiyorsanız, sadece Velocity için yazılmış eklentileri kullanmalısınız.

BungeeCord eklentileri kullanmak istiyorsanız, SNAP adlı eklentiyi kullanabilirsiniz. Bu eklentiyi sizin için pakete ekledim. Eğer kullanmayacaksanız, paketten silebilirsiniz.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:
Paketi kullanmadan önce "forwarding.secret" adlı dosyayı kesinlikle değiştirmelisiniz.

Bu paket başlangıç seviyesindedir ve hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Yorum yaparken bu durumu göz önünde bulundurarak yaparsanız memnun olurum.​

Son düzenleme:
Güzel bir paket olmuş. Böyle paketleri daha çok bekliyoruz. :)

Eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Güzel detaylı bir anlatım olmuş elinize sağlık.

Eline sağlık paket güzel olmuş inceledim.

Merhaba, Velocity sürümü nedir acaba? Ayrıca /server gibi komutları nasıl kapatırım?

Merhaba, Velocity sürümü nedir acaba? Ayrıca /server gibi komutları nasıl kapatırım?
/server komutunu, authme klasöründeki config.yml dosyasına girip CTRL+F "quickCommands"'ı aratabilirsin.
Ve aşağısındaki komutları silebilirsin. Ekteki gibi gözükmesi gerekiyor bu kısmın. Bu işlemi yaparsan "/server" komutunu kaldırabilrisin.
1717596745295.png

GELECEK GÜNCELLEME

Bakım modu

güncellemeler geldi mi ?

GELECEK GÜNCELLEME

Bakım modu

güncellemeler geldi mi ?
Hayır, güncel versiyonunu discord.gg/heisensetups adresinden satın alabilirsiniz. iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl