14/15 play.pumkincraft.com Yeni Sezon Başladı-Towny Sunucusu / Gerçek Dünya Haritalı / Koth / Siege/ Özel Packleri / Adaletli Yönetim - oyna.pumkincraft.com

Konu, 5 Temmuz 2026 18:01'de tarihine kadar sabit.
İtemsAdder ile tasarlanan menüler kusurlu ve menülerinizin bir kısmında ia varken diğerlerinde yok, aslında temeli güzel lakin halen üzerinde çalışması gerektiğini düşünüyorum, başarılarınızın devamını dilerim.
Saolun pack yapan birini bulamadık

Eski paketlerinizden tanıdım çok fazla kullanan vardı :D umarım bu sene iyi yerlere gelirsiniz başarılar

sunucunun tamamen kar amacı için açılmış olduğunu düşünüyorum yetkililer tamamen kafasına göre hareket ediyor yetkili kadrosunda ciddiyet yok p2w keskinlik 6 ve 7 ban kaldırma 200 tlye satıyolar ilk defa görüyorum böyle birşey tamiri kaldırıp en iyi vipe /tamir ekliyorlar bir çok açık söylüyorum ancak ciddiye alınmıyorum oynamanızı tavsiye etmem

Umarım, yetkili kadronuzu düzeltmenizi ve aac rankı ekleyip hile korumasını güçlendirmelisiniz

Son düzenleme:
Ne eksik ne fazla. Başarılar!

Merhaba,

Konu tasarımınız detaylı anlatım (text) yönünden gerçekten çok başarılı, tasarım yönünden biraz kafa karıştırıcı olmuş muhtemelen forum özelliklerine çok hakim değilsiniz. Uzun metinleri spoiler içine alarak görüntü karmaşıklığını azaltabilirsiniz. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

"Özel paketler (resource pack) ve konu tasarımı gerçekten kaliteli duruyor, elinize sağlık. Towny sunucularında artık standart sistemlerin dışına çıkılması gerekiyordu, bu noktada farklı bir soluk getirmişsiniz. Umarım uzun ömürlü ve bol savaşlı bir sezon olur. Başarılar PumkinCraft!"

Yeni sezon 21 nisanda aktif

Yeni sezon cuma günü aktif oyna.pumkincraft.com 26.1.2 Trapli clan yardımlı sunucu

Görseller çok güzel ve iyice anlatmışsınız başarılar dilerim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl