Quickshop'u bukkiten indirdiyseniz hiç çalışmaz >Nerden indirirsem indireyim hep hatalı 1.20.4 için nerden indirmeliyim
Quickshop skyblock adasında item satışı yapar gibi diğer oyun türlerinde item satışı yapmanızı sağlar.bide ne işe yarıyor bu plugin
mrflew0
Quick shopu silmeme rağmen sorun devam ediyordu bence o plugin ile alakası yokQuickshop'u bukkiten indirdiyseniz hiç çalışmaz >Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Quickshop'u spigottan indirdiyseniz sürümü max sürüm 1.13 gözüküyor >Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ayrıca quickshop ile quickshop reremake yi karıştırmayın ikisi farklı eklentiler
Quickshop skyblock adasında item satışı yapar gibi diğer oyun türlerinde item satışı yapmanızı sağlar.
Size tavsiyem reremake kullanınDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
mrflew0
Eski bir yedeğim vardı onda sorun yoktu o pluginler ile suankileri karsilastirdim sildim hatta ama sorun yine düzelmedi ve sizin dediginizide yaptım sorun duzelmedi pluginler engelliyor sanirsamYeni sunucu oluşturup oraya pluginleri atıp o sunucuda tekrar deneyebilirmisiniz belki sorun pluginlerde değildir
Oyun türünüzü söylemiyorsunuz ki köylüleri nerede kullanıyorsunuz nereden bileceğizQuick shopu silmeme rağmen sorun devam ediyordu bence o plugin ile alakası yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!