Çözüldü SUNUCUMDA YAN ÇAR KURMAYI NASIL ENGELLERİM?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TakıntılıOyuncu

Skript İsteklerinizi Özelen Bildirebilirsiniz..!
Elmaslar
61
YAN ÇAR KURMAK İÇİN İP ADRESİ DEĞİŞTİRİYORLAR.
BENİM SUNUCUMDA AYNI BİLGİSAYAR İLE 2 ÇAR KOYAMASINLAR/SOKAMASINLAR.
NASIL SAĞLAYABİLİRİM CRAFT Rİ*E SUNUCUSUNDA SKYBLOCK'A 2 ÇAR GİRMİYOR MESELA.

hiçbir şekilde engelleyemessin örnek veriyorum: internet cafeye gider gene yapar, arkadaşından rica eder gene yapar yani senin anlıcağın zorlu sunucu yaparsan ip değiştirmenin anlamı kalmaz :)

Authme > Authme Config > CTRL + F > maxRegPerIp Arat orada yazan rakamı 1 yap tamamdır. ayrıca birşey önereyim bununla kalmaz ip değişirler Proxy koruması yap. SonOsmanli Plugin Paketinden Proxy.Jar ve Proxy dosyasini al kendi sunucu plugin paketine at

Authme > Authme Config > CTRL + F > maxRegPerIp Arat orada yazan rakamı 1 yap tamamdır. ayrıca birşey önereyim bununla kalmaz ip değişirler Proxy koruması yap. SonOsmanli Plugin Paketinden Proxy.Jar ve Proxy dosyasini al kendi sunucu plugin paketine at
dedıklerınde yaptıgımda dedıgım sunucu gıbı tek mc ıle mı gırıcekler? lobı 2 hesap gırsınde skyblocka 1 ıle ?[DOUBLEPOST=1509132719,1509132662][/DOUBLEPOST]
hiçbir şekilde engelleyemessin örnek veriyorum: internet cafeye gider gene yapar, arkadaşından rica eder gene yapar yani senin anlıcağın zorlu sunucu yaparsan ip değiştirmenin anlamı kalmaz :)
Ya işte bende diamond blok hedıyesı felan verıcektımde zorlu olsada az oyuncu çekerim :)

YAN ÇAR KURMAK İÇİN İP ADRESİ DEĞİŞTİRİYORLAR.
BENİM SUNUCUMDA AYNI BİLGİSAYAR İLE 2 ÇAR KOYAMASINLAR/SOKAMASINLAR.
NASIL SAĞLAYABİLİRİM CRAFT Rİ*E SUNUCUSUNDA SKYBLOCK'A 2 ÇAR GİRMİYOR MESELA.
CR'de Aynı An'da Değil Lobiye Aynı An'da Girilmiyor, İlk Bi Çarı Soktuk'dan Sonra Diğer Çarı Sokarsan Girecektir.

CR'de Aynı An'da Değil Lobiye Aynı An'da Girilmiyor, İlk Bi Çarı Soktuk'dan Sonra Diğer Çarı Sokarsan Girecektir.
tm işte diyom ya 1 çar su an skyblock'ta. 1 i lobide skyblocka sokmay calısıyor msg versın 2 çar sokulmaz desın nası saglarım

hocam antibotdelux diye bir pulign var satın alırsan güzel bi pulign vpn vs engeliyor yan hesap açamazlar ha yok crack istiyorsan blackspşgot sitesine bi göz at iyi forumlar NOt:blackspigot yasal olmayan bir sitedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl