Çözüldü Sunucumda Koruma Yok Op Olabiliyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur5757
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.062
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgur5757

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Arkadaşlar Lütfen Yardim Edin Sunucumda Koruma Yok OP Olabiliorlar Mesela Sole Yaziyor O Kişileride Banlayamiyorum

Böle Yaziyor: Pro OP Pro

Arkadaşlar Lütfen Yardim Edin Sunucuma Zarar Vericekler Die Korkuyorum :(

Skypem: facebook:zgr57 Arkadaşlar Lütfen Yardım

SUNUCU SURUMU 1.7X 1.8X CraftBukkit

SUNUCU HOSTING: AxiTRBilisim

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu eklentiyi sunucuna yüklersen sorun düzelicektir diye düşünüyorum . OP verirken şifre sorar ve config dosyasından kendine özel şifre ayarlayabilirsin .

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu eklentiyi sunucuna yüklersen sorun düzelicektir diye düşünüyorum . OP verirken şifre sorar ve config dosyasından kendine özel şifre ayarlayabilirsin .
Teşekkür Ederim Denicegim[DOUBLEPOST=1492028187,1492028151][/DOUBLEPOST]

Teşekkür Ederim Denicegim

Sunucunuz PaperSpigotmu ona göre bir fikir sunacağım.

Konuyu açarken eksik yazıyorsunuz. Sunucunuzun sürümünü yazmıyorsunuz, network belirtmemişsiniz. O yüzden fazla yardımcı olamıyoruz..

OP olmak için şifre ister bu plugini dene bide. Olmazsa daha farklı şekilde yardımcı olurum. İşine yararsa yaradı de konu kilitlensin.
@ozgur5757

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl