Çözüldü Sunucum Bu Pluginler Ve 5gb Ram 63 Kişiyle Lag Yaparmı Lütfen Yardım Edin !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GorkemRG05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.298
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GorkemRG05

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
GorkeMQ

Discord:

FEARLESS#8614

Merhaba Dostlarım OPSkayBlock Bir Sunucum Var Sunucumda Aşağıdaki Pluginleri Kullanıyorum Sizden Bir Konuda Yardımınızı İstiyorum Sizce Bu Pluginler 5 GB Ram Ve 63 Kişide Sorun Çıkartırmı Ve Bu Pluginler OPSkyBlock İçin Gereklimi Gereksiz Pluginler Varsa Hangilerini Çıkartmalıyım Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürlerimi Sunurum ;)

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Eklentilerin çok sorun yapacağını sanmıyorum da Skriptler üzebilir akljgf
Oyuncu sayın çoksa Skript kullanımını en aza düşürmen lazım.

Pluginler pek yapmaz,ama skript yapabilir çok fazla skript kullanma veya ram'i arttır.

Yardımınız İçin Tekrardan Teşekür Ederim

FeatherBoard crack ise TitleManager kullanmanı öneririm.
AutoPickup buglu. Toplayici adlı eklentisini kullan (AutoPickup eklentisinin düzeltilmiş hali.)

FeatherBoard crack ise TitleManager kullanmanı öneririm.
AutoPickup buglu. Toplayici adlı eklentisini kullan (AutoPickup eklentisinin düzeltilmiş hali.)

Önerin İçin Teşekkür Ederim TitleManager Kullanacağım

ilk başlarda bişey olmaz 63 kişi bir anda sp leri arttirmaya başlayinca ileri zamanlarda sorun çikarir sadece ondada arttirirsin ram sayisini heralde xd

ilk başlarda bişey olmaz 63 kişi bir anda sp leri arttirmaya başlayinca ileri zamanlarda sorun çikarir sadece ondada arttirirsin ram sayisini heralde xd
Önerin İçin Çok Teşekkür Ederim Peki Sence Rami Nekadar Artırmalıyım ?

8gb yaparsan sorun kalicağini sanmiyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ram dan değil aslinda cpu sorun çikariyor sunucunun raminin az olmasi önemli değil batihost intel xeon 5690 veriyor onla tps biraz düşebilir i7 -7700 işlemci kullanirsan tps düşmesi imkansiz gibi birşey oda 150tl lik 16gb ram sunucularda veriliyor xd

8gb yaparsan sorun kalicağini sanmiyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ram dan değil aslinda cpu sorun çikariyor sunucunun raminin az olmasi önemli değil batihost intel xeon 5690 veriyor onla tps biraz düşebilir i7 -7700 işlemci kullanirsan tps düşmesi imkansiz gibi birşey oda 150tl lik 16gb ram sunucularda veriliyor xd
Hostingim Zaten BatiHost Ve İşlemcimide Alt Tarafta Verdim Ve Aldğımda İşlemcinin 4 Çekirdekli Olduğu Yazıyordu
İşlemci.png

hmm sorun olucağını sanmıyorum o zaman lag girmez başarilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl