Çözüldü sunucuda yetkiler gidiyor acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IbrahimReiS16

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
merhabalar sunucumda yetkiler bir süre sonra eski haline dönüyor neden acaba ?
mesela birisine vip verdim "manuadd oyuncuadı vip" gibi yada rehber diyelim herhangi bir yetki farketmiyor verdiğim yetki 2 - 3 dakka sonra otomatik olarak gidiyor yetkiyi verdiğim kişi otomatik olarak player grubuna geri atıyor neden acaba ?

Skriptlerinizden kaynaklandığını düşünüyorum skriptlerinizi atabilir misiniz? veya atmayıp kendiniz bakabilirsiniz.
anlaşılır zaten manuadd player oyuncu diye bi komut görürseniz.

yok öyle bir komut bulamadım zaten skriptleri en aza indirdim adakit fly vb komutlar var sadece skriptlerde vipzerodan şüpheleniyorum olabilirmi onmdan sebep

vipzero plugininde configte öyle birisine vip verilmediği için otomatik olarak alıyor /givevip vip (oyuncu) (gun)

/givevip isim vipismi süre
Vipzero vip kismina vip isimlerini ekle

vipler düzeldi vipzero ile vipi verince oluyor fakat rehberi nasıl çözcem

Kardeşim yetkilerin sıfırlanması kullandığınız eklentiye göre değişmektedir. Kullandığınız eklenti sunucu aşırı yukledıgınde log dosyalarını sıfırlamaktadır. Bu yuzden bu eklenti kendini sıfırlamaktadır oncelıkle su skripti silere önermekteyim, bu skript işe yaramıyorsa gereksiz eklentileri, skriptler, log dosyalırını siliniz sorun devam ediyorsa sunucunun ram'ini yukseltınız

Kod:
every 1 seconds:
   execute console command "timinings clear"
   clear all-breakblock to server

Merhaba, vipzero plugini varsa kontrol edin ve groupmanager default dünyasının ismini config den öğrenip öyle bir dünyan olduğuna emin ol eğer yoksa var olan dünyan ile config de ki default groupmanager dünyasını değiştir sorun çözülecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl