Çözüldü Sunucu Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeratGlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 778

Vds İyi Mi Kötü Mü ?

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BeratGlr

Ziyaretçi
arkadaşlar ben yakın zamanda minecraft suncusu acıacam ama kararsız kaldım alsam mı almasam mi
1602604166735.png

iyi mi kötü mü bana fikir verir misiniz lütfen

paket hakkında bir yorumda bulunamayacağım fakat merak ettiğim bir şey var server ile ilgili bir planlamanız var mı? Var ise tam olarak nasıl bir planlama.

Sanırım siz redoya'dan bir ürünü attınız, ben de neredeyse aynı ürünlerin resmini atıyorum fakat işlemcileri farklı:
1602605890566.png
1602605975830.png
1602606066979.png

Bu da sizin attığınız üründeki cpu ile diğerlerindeki cpuların performans karşılaştırması:
1602606239915.png

Intel® Xeon E5 2658v2 genel performansta daha önde olsa da tek çekirdek performansında Intel® Xeon E5 2697v2 daha önde, E5 2658v2 genellikle websiteleri veya diğer kullanımlar için daha uygun olsa da minecraft için de kesinlikle kullanılabilir, özellikle diğer firmaların fiyatları ve özelliklerini de göz önünde bulundurduğunuzda mantıklı gibi görünüyor fakat diğer firmalarda farklı ve daha güçlü işlemci seçenekleri de var, özellikleri ve avantajları inceleyip karar vermeniz daha doğru olur. Ben ise başlangıç için redoyayı seçebilirdim, unutmayın bir oyun sunucusu adı altında satılmıyor, gerekli şeyleri/kurulumları sizin yapmanız gerekecek

@Govizyon öneriyorum destekleri çok hızlı ve makineleri çok iyi
E5 ve Ryzen konusunda​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl