shad
the temple of the king
- Elmaslar
- 1.442
- Minecraft
- emrearik
Merhaba forum takipçileri; bugün sizlere kodlamış olduğum sunucu genel skriptini sizlere sunacağım. Aslında tek bir skript değil bir paket. Ancak içerisindeki skript kodları kolay bulunsa da forumda sürekli yenileri çıkıyordu. Bende bunu ortadan kaldırmak için bu paketi sizler ile paylaşıyorum. Ayrıca pakete yeni kodlar da eklenecektir.
« İçerisinde Bulunan Skriptler »
Şimdilik içerisinde 4 Skript bulunmakta. Sırası ile şöyle; Rapor Skripti ⇹ Sohbet Sil Skripti ⇹ Komut Yasaklama Skripti ⇹ Yetkili Sohbet Skripti. Bunlar bulunmakta, yakın zamanda kendimin ve diğer arkadaşların skriptleri ile daha gelişmiş paket oluşturmayı düşünüyorum.
« Rapor Skripti »
Rapor skripti ile bir kişiyi şu şekilde rapor edebilirsiniz; /raporet <oyuncu> <sebep> olarak kullanırsanız raporlari.gor yetkisine sahip herkes gönderilen raporu görebilir. Ancak şöyle bir şey var, sizler kendi yorumlarınız ile değil kategorilere göre rapor edebiliyorsunuz. Kategorileri öğrenmek için /raporsk kategoriler komutunu kullanmanız yeterlidir.
« Sohbet Sil Skript »
Sohbet Sil Skripti tamamen sohbet ile ilgilidir. Sadece sohbeti temizleme işine yarar. Bunun dışında bir işlemi yoktur. /ss komutu ile sohbet temizlenir ve komutu kullanmak için sohbel.sil yetkisinin olması gerekmektedir.
« Komut Yasaklama Skript »
Bu skript tamamen yasaklı komutları engeller. Örneğin /pl komutu yazıldığında şu mesaj verilir; Ne yapıyorsun sen <oyuncu>! Bunu yazmamın sebebi tamamen dalga geçmek amaçlıdır. Bunu değiştirebilirsiniz.
« Yetkili Sohbet Skript »
Yetkili sohbet skriptinde ise yetkilisohbet.sk yetkisi olanlar yazılan mesajı görebilecektir. Bu skript alıntı olduğundan dolayı kapat/aç diye bir seçenek eklemedim. Ancak önümüzdeki versiyonlarda kendimin kodladığı skripti kullanacağım.
Skriptlerin hepsi bu kadardı. Ancak şimdilik bu kadar :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sizleri .sk dosyası ile uğraştırmak istemedim ve direk indirme linki koydum. Herhangi sunucuya kötü şeyler yapacak bir kod bulunmamakta.
Emeğe saygıdan dolayı sadece rapor skriptinin kodlarını paylaştım. İndirmeniz yeterli!
Skript Paketim bu kadardı. Okuduğunuz için teşekkürler.
Günün Sözü "Hayal gücü bilgiden daha önemlidir."
İyi forumlar!
Günün Sözü "Hayal gücü bilgiden daha önemlidir."
İyi forumlar!