Çözüldü Skyblock plugin paketi yapmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan QareX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 122
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

QareX

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ttttt

Discord:

QareX#3786

merhaba daha önce survival paketi temeli falan attım hazır paketide pluginleri editlemeyi biliyorum ama skyblock plugin paketine hiç bakmadım olan pluginleride bilmiyorum internete yeterli bilgi bulamadım anlatacak varmı acaba hangi pluginleri kullanmam gerek skyblock için

merhaba daha önce survival paketi temeli falan attım hazır paketide pluginleri editlemeyi biliyorum ama skyblock plugin paketine hiç bakmadım olan pluginleride bilmiyorum internete yeterli bilgi bulamadım anlatacak varmı acaba hangi pluginleri kullanmam gerek skyblock için
Uğraşmadan takımlardan stok veya özel plugin paketi satın alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Uğraşmadan takımlardan stok veya özel plugin paketi satın alabilirsiniz diye düşünüyorum.
zaten çoğu takımın paketi var bende ama herkeste olduğu için kullanmak istemiyorum özel paket yaptırmak istesen 4 bin 5 bin o paralarıda ona vericeğime kendim öğrenirim o parayıda açıcağım sunucuya basarım zaten temel çoğu şeyi biliyorum sadece skyblock için pluginleri fazla bilmiyorum yani reis kısaca benim sürem çok kendi paketimi yaparım tavsiyen için teşekkürler

işi tam bilmiyorsan kendi paketini yapman zor ve uzun sürer, paketi yaparken işi öğrenirim diyorsan çok açık bırakırsın. en mantıklısı takımlardan almak hem 4-5 bin para değil ki? onu reklama bassan n'olcak onu anlamadım. 1 shorts videosu zaten 5k olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl