Skript Paylaşımı SkriptStory - Otomatik Skript Yazıcı NEW!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ATerosa

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
24
Selamlar :) , Bu konuda sizlere yeni yapmış olduğum program türü olan SkriptStory'i Anlatmak İstiy

eki bunu neden daha kolay hale getirmetelim?

Alt Kısımda İndirme Seçeneği Olan Linklerden Birine Takılayıp Uygulama Setupunu İndiriniz

1LAlrG.png

İndirdiğimiz Setup'u Hızlı Bir Şekilde Kurabiliriz Bu Bizlere Zaman Kazandırır.
Kurulumu Yaptıktan Sonra MasaÜstü Bölümünüze Programımız Gelmektedir.
O0Xp73.png

Ardından Gelen Bu Uygulamaya Tıklarayar İlk Ana Panel Olan SkriptStore SystemGiriş Ekranına Gitmiş Oluruz Burada Bizden Numaralı Bir Şifre İstemektedir :) Her Açan Kişinin Kenine Özeldir Kullanmak İsteyen Arkadaşlarımız Bana Özelden Yazdıkları Taktirde Onlarda Bir Sistem Oluşturabilmekteyiz Oluşturma Süremiz 30Sn Olarak Değişmektedir.
2r0VZ0.png

Bu Fotoğrafta Çıkan Kodları Ben Gizledim :)
Girişimizi Yaptıktan SonraÖnümüze Seçenekli Butonlar Gelmektedir.
z3z7nD.png

Şunu Demek İstiyorum Ki Programı Sonradan Gözden Geçirdiğimde Ufak Bir Sistem Hatası Güncelleme Olayında Sistem Hatası Olduğunu Gördüm Onuda Yakın Zamanda Çözücem
P0bZ0N.png

Butonlar birden fazla Buton Var Ben Burda Sizlere OtoSkript Aracını Gösterim :)
Kısacası Bütün Özet Olan Fotoğraflar ;
BrB5yv.png

Kendi Skriptlerinizi Yazıyoruz :) Ve Ekliyoruz Tabii Oluşturlanlara Birlikte :)
* Amacımız Skript Yazmaya Teşviki Olmaktır . Bu Programımızın Ücretsiz Version Çeşitidir .
Belli Bir Kişiden Sonra Sisteme Ekleme Olmayacaktır .
Eğer bizimle bir ekip olup bu işlerle ilgilenmek istersen alta yazabilirsin
Görüşlerinizi bekliyor olcağım :)

İndirme Ve VirüsTotal
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

YENİ VERSİON ÇIKTII

https://www.mc-tr.com/konu/skriptstory-eliteverison.21885/#post-102521

Son düzenleme:
Baya güzel emek verilmiş bir program elinize sağlık.

Ellerinize sağlık. Program güzel olmuş ancak kodlar karışık gibi gözüküyor. Programı daha ayrıntılı hale getirmeniz iyi olur.

Ellerinize sağlık Skript yazmakta pek iyi olmayan arkadaşlara yardımcı olabilir.

Ellerinize Sağlık Ben Gibi Skript Fazla Bilmeyenler İşine Yarayabilir.. :D İyi forumlar

Baya güzel emek verilmiş bir program elinize sağlık.
Ellerinize sağlık. Program güzel olmuş ancak kodlar karışık gibi gözüküyor. Programı daha ayrıntılı hale getirmeniz iyi olur.
Ellerinize sağlık Skript yazmakta pek iyi olmayan arkadaşlara yardımcı olabilir.
Ellerinize Sağlık Ben Gibi Skript Fazla Bilmeyenler İşine Yarayabilir.. :D İyi forumlar
Tekrardan Çok Teşekkürlerimi Sunarım :) Dilerseniz Sizlerede Giriş Sistemi Oluşturabilirim . Basit Sistemi Daha Bu ElitSystem Üzerinde Çalışılmakta Ve En Yakın Zamanda Hizmete Sunulacaktır .

Ellerin dert görmesin kullanacağım en yakın zamanda

Link i dosya.tc ye atıp normal ini atarmısın yanı rar yapıp atsan çok güzel olur lütfennn

Tek kelime ile şahane :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl