- Elmaslar
- 367
- Discord İzni

- Minecraft
- Unutursun
Discord:
_thread
SkBee, Skript deneyiminize pek çok yeni unsur getiren bir Skript Addon'dur.
Bu eklenti, sunucunuzu olabileceği en iyi duruma getirmenize yardımcı olmak için çok daha fazla sözdizimi ekler.
ÖZELLİKLER
Bu, içerdiği pek çok şeyin yalnızca küçük bir listesidir:
NBT Elements (Öğelerin, blokların ve varlıkların NBT verilerini alma/değiştirme/ekleme.)
Scoreboard (Basit anti-flicker skor tabloları.)
Recipes (özel tarifler ekleyin ve vanilya tariflerini kaldırın.)
Particles (Bukkit/Minecraft'ın parçacıkları işleme şekliyle yakından eşleşen bir sistemi.)
BlockData (blok verilerini kolaylıkla ifade/ayarlama.)
Structures (Dünyanızdaki yapıları kaydetmek/yerleştirmek için vanilya Minecraft'ın yapı sistemi.)
WorldCreator (Özel dünyalar oluşturup onları silin.)
WorldBorder (Hem dünya hemde oyuncuların sınırını yeniden ayarlayın [Client side])
BossBar (BossBar'ınızı istediğiniz gibi şekillendirin ve istediğiniz oyunculara göstermesini sağlayın.)
Advancements (Kendi özel başarımlarınızı ekleyin ve sunucunuzun hikayesine yenilik katın!)
Bounds (Kendi alanlarınızı belirleyin / Worldguard gibi düşünebilirsiniz, bir alan içerisinde belirli şeylerin gerçekleştirmesini sağlayın.)
ve dahası...
SkBee kullanarak yaptığım bazı Skript'ler
THE HEX (Hypixel | Skyblock)
DATAPACKS
Örnek BOSS BAR
Daha fazla gösterirdim fakat görsel/video yüklemek çok zahmetli :)
Bu eklenti, sunucunuzu olabileceği en iyi duruma getirmenize yardımcı olmak için çok daha fazla sözdizimi ekler.
ÖZELLİKLER
Bu, içerdiği pek çok şeyin yalnızca küçük bir listesidir:
NBT Elements (Öğelerin, blokların ve varlıkların NBT verilerini alma/değiştirme/ekleme.)
Scoreboard (Basit anti-flicker skor tabloları.)
Recipes (özel tarifler ekleyin ve vanilya tariflerini kaldırın.)
Particles (Bukkit/Minecraft'ın parçacıkları işleme şekliyle yakından eşleşen bir sistemi.)
BlockData (blok verilerini kolaylıkla ifade/ayarlama.)
Structures (Dünyanızdaki yapıları kaydetmek/yerleştirmek için vanilya Minecraft'ın yapı sistemi.)
WorldCreator (Özel dünyalar oluşturup onları silin.)
WorldBorder (Hem dünya hemde oyuncuların sınırını yeniden ayarlayın [Client side])
BossBar (BossBar'ınızı istediğiniz gibi şekillendirin ve istediğiniz oyunculara göstermesini sağlayın.)
Advancements (Kendi özel başarımlarınızı ekleyin ve sunucunuzun hikayesine yenilik katın!)
Bounds (Kendi alanlarınızı belirleyin / Worldguard gibi düşünebilirsiniz, bir alan içerisinde belirli şeylerin gerçekleştirmesini sağlayın.)
ve dahası...
SkBee kullanarak yaptığım bazı Skript'ler
THE HEX (Hypixel | Skyblock)
DATAPACKS
Örnek BOSS BAR
PHP:
function bossBarProgress(p: player, void: integer):
set {_bossBarID} to boss bar with id "test" with title "&8▅▆▇&6&l ADA REKLAM&8 |&e %{_p}%&f herkesi adasına davet ediyor! &8&l▇▆▅" with progress 100 #Oluşturma
add all players to {_bossBarID} #Kimlere gösterileceğini belirleme
set bar style of {_bossBarID} to segmented 10 #bar türü ve barda yer alan satır sayısı
set {_index} to 100 #geri sayım için gerekli olan alan
add "yellow" to {_colour::*} #renk
loop 10 times:
remove 10 from {_index}
set {_color} to random element of {_colour::*}
set bar color of {_bossBarID} to red, green, yellow, purple, pink or blue #bu şekilde yaparsak rengarenk olur
set bar progress of {_bossBarID} to {_index} #progress (ilerleme) durumu ayarlama
wait a seconds
delete boss bar with id "test" #işimiz bittikten sonra barı siliyoruz
Daha fazla gösterirdim fakat görsel/video yüklemek çok zahmetli :)
DÖKÜMANLAR
Skript 2.7+ Sürümleri destekleniyor, daha eski sürümler; SkBee'nin GitHub sayfasında mevcut.
Ben, 1.17.1 sürümü için
sürümünü kullanıyorum.
Bu tanıtım; Skript konusunda az-çok bilgi sahibi olan kişiler içindir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Skript 2.7+ Sürümleri destekleniyor, daha eski sürümler; SkBee'nin GitHub sayfasında mevcut.
Ben, 1.17.1 sürümü için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu tanıtım; Skript konusunda az-çok bilgi sahibi olan kişiler içindir.
Son düzenleme: