Çözüldü Server listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mystelio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 857
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mystelio

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
147
Serverlerin gui şeklinde bir menüsü olucak
Orada mesela skyblock serverinin simgesi çimen
Online ne kadarsa çimenin sayısı okadar olucak

Böyle bir plugin var yada skript bilmiyorum
Lütfen biliyorsanız yardım eder misiniz?

<3​

Hub İçin Kastediyorsan Eğer'ki ChestCommand'la Yapıcaksın BungeeCord la Falan Sunuculara Aktarıcaksın, Daha'da Gelişmiş İstersen
Animated Menu Kullan

Hub İçin Kastediyorsan Eğer'ki ChestCommand'la Yapıcaksın BungeeCord la Falan Sunuculara Aktarıcaksın, Daha'da Gelişmiş İstersen
Animated Menu Kullan
onu beceremiyorum başka birşey yokmu herkes onu mu kullanıyor yani

Hem gui istiyosun hem'de yapamam diyorsun :/ çok basit chestcommand'la menu oluştur içine warp lapis komutunu ekler gibi server@faction gibi ekleme yapcıaksın chestcommand bungeecord diye aratırsan mevlasınıda bulursun belasını'da dostum :)

Animated Menu Kullan
Hem gui istiyosun hem'de yapamam diyorsun :/ çok basit chestcommand'la menu oluştur içine warp lapis komutunu ekler gibi server@faction gibi ekleme yapcıaksın chestcommand bungeecord diye aratırsan mevlasınıda bulursun belasını'da dostum :)
Ben herşeyi aradım bulamadım mc-tr den yardım istedim burdada bulamadım neyse teşekkürler :)

Basit Şekliyle:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl