Çözüldü Pterodactyl Panel'de Unsupported Java Version Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BartuAbiHD

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Yasaklandı
Elmaslar
38
Minecraft
BartuAbiHD

Discord:

BAHD

Arkadaşlar hepinize merhaba, Pterodactyl panel'ime Minecraft 1.8.8 sunucu kurmaya çalışıyorum. Normalde sunucu kurduğumda bir sorun olmuyor.
Fakat sunucumun pluginleri vb. tüm dosyalarını sunucuya aktarınca, bu resimde görmüş olduğunuz hata ekranı çıkıyor sunucu açılırken.

1706978569208.png

Spigot sürümü de sorunlu değil normalde, aynı sürümle sıfır sunucu açarsam sorun çıkmıyor. Ama özellikle kendi sunucumun pluginlerini vb. atınca böyle bir şey oluyor nedense. Sizce nedendir ve nasıl çözebilirim? Bu sorun olduğu zaman bir çok plugin çalışmıyor. Fakat çalışmayan pluginleri Pterodactyl üzerinden sıfır bir sunucu kurup oraya eklersem çalışıyor.

Ayrıca bu sunucunun dosyalarını daha önce Windows işletim sistemli sunucularda kullandım. Şuan bozuk olan pluginlerde de skriptlerde de bir sorun yoktu.

Sizce bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Başka bir plugin ile çakışıyor olabilir mi?

Merhaba, sorununuz hala devam ediyor mu? Etmiyorsa, çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.

Merhaba, sorununuz hala devam ediyor mu? Etmiyorsa, çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.
Op Skyblock sunucumun dosyalarını yükledim, bu sefer bu hata çıkmıyor. Yani o sunucunun dosyalarını yüklesem sorun tekrar ortaya çıkacak. Bu yüzden tam olarak çözüldü sayılmaz aslında. Ama konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl