Çözüldü Portlu server açma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 01selim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 842
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01selim

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
Merhaba mctr forum kullanıcıları

Ben win7 laptop 2 gb ramlı bilgisayarımda minecraft kurmak istiyorum bilgisayar sürekli açık olduğu için bundan faydalanmak istiyorum lakin serveri açtığımda çok kasma oluyor diyer serverlere göre napmam gerek bi öneriniz varmı

Merhaba mctr forum kullanıcıları

Ben win7 laptop 2 gb ramlı bilgisayarımda minecraft kurmak istiyorum bilgisayar sürekli açık olduğu için bundan faydalanmak istiyorum lakin serveri açtığımda çok kasma oluyor diyer serverlere göre napmam gerek bi öneriniz varmı

Sunucu javaya bağlı olduğu için laptopda sunucuyu açarsan bilgisayara RAM kalmaz kasmalar olur ayrıca güvenlik duvarını kaldırman lazım ki oyuncular girebilirsin yani laptopa sunucu Kurman senin zararına olur

Servere ram verebilirsin[DOUBLEPOST=1492503446,1492503356][/DOUBLEPOST]Ve ram az oldugu için hem bilgisayarın hemde sunucu kasar ve laglı olur.

Bilgisayarın kasması önemli değil sunucuya bütün ram ı versem java yı silsem olurmu zaten o pc yi kullanmıyorum ama surekli açık

Ram'ınizden tam performans yararlanabilmek için İşletim sisteminizi linux yapmanızı tavsiye ederim.
Windows 2gb kotalı sunucunuzun ramını bayaa tüketecektir.
Modeminizden ise DMZ ve portunuzu lokal ipnize göre aktif etmeniz gerekmekte.
Aynı zamanda firewall kapatmalısınız

Bilgisayarı lindan mümkün değilmi ve linux işletim sistemi nasıl kurarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl