Skript Paylaşımı Ping! - Oyundaki pinginizi gösteren skript !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

ddarkk

Ziyaretçi
Merhaba MC-TR forum üyeleri ve moderatorleri,...
bu sefer sizinle birlikte Skript Paylaşacağım
Hemen başlayalım ;)

lv61VQ.png

Skript Yazarı: BananaCNetwork
Skript Tanıtımı: ddarkk
Skript Versiyon: 1.8.x (Spigot)
Skript Resmi tanıtım Adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Skript Açıklaması:
Oyun'da belli bir komut kullanarak.Kendi pinginizi gösteren bir skripttir.

m1bv32.png

/p

yLWb3M.png

(*) 0 Adet guncelleme mevcut.

qP07J3.png

(*) Herhangi bir yetki bulunmamakta!

a2vk1R.png

(*) Skript

Z76G90.png

1489a796687098879b972be0f2acd0d589bb8be4

qP07vW.png

0d7bd3a1793af9f4af71654ed10b138051f8612c

Aşırı kısa ve basit bir skript. Lütfen, bana yeni başladığını söyle ki bu kadar sinirlenmeyeyim.

Bu skripti ben kodlamadım orda author (yapımcı) , ve linkleri bulunmakta.. :)
Tamam, yanlış görmüşüm özür dilerim, ancak bu kadar basit bir skripti neden tanıtıyorsun ki? Eğer böyle tanıtımlar yapacaksan dev skriptleri tanıtacaksın. Örneğin mesela benim bile hala tam çözemediğim "Empires" Skriptini tanıtabilirsin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Onun dışında güzel tanıtım taslağı.

Tamam, yanlış görmüşüm özür dilerim, ancak bu kadar basit bir skripti neden tanıtıyorsun ki? Eğer böyle tanıtımlar yapacaksan dev skriptleri tanıtacaksın. Örneğin mesela benim bile hala tam çözemediğim "Empires" Skriptini tanıtabilirsin:

Onun dışında güzel tanıtım taslağı.

Hocam forum dışındaki iletişim platformlarda. istek gelebiliyor. Teşekkürler.

Böyle ufak bir şeyde bile skript kullanılırsa server kasar. Bunun yerine İnfoBoardReborn Pluginini kullanın. ScoreboardStatsdan daha iyi ve hem herkesin bildiği gibi ping ve daha çok şey gösterilebiliyor.Plugini varken sk kullanmayın. Serverin lagı artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl