Twenor42
Namı Değer " Twenor "
- Elmaslar
- 591
- Minecraft
- Twenor42
Discord:
Twenor42 #7483
Hepinize merhaba arkadaşlar ben DarkTeam'dan Couzens bugün sizlere yine biryerden bulup editlemiş olduğum bir skripti paylaşıyorum umarım işinize yarar.
Bu skript ne işe yarar ?
Bu skript sayesinde bu permi verdiğiniz oyuncular oyunda login komutunu kullandıktan sonra /pin sifre komutunu kullanmadan komut kullanamazlar bir işlev yapamazlar.
Yani örnek vermek gerekirsek bazı acemi arkadaşlar bungeecord'u kurduktan sonra default kısmından server yetkisini silmiyor bu yüzden yetkili isimleriyle sunuculara giriş yapıyorlar bu skript sayesinde sunucuya geçseler bile pin şifrenizi bilmedikten sonra bişey yapamazlar veya bungeecord açıp yan portları açık unutursanız hesabınızla bişey yapamazlar.
Skriptin özellikleri nedir ?
1 - Pin kodu oluşturma.
2 - Pin kodu ile giriş yapma.
3 - Pin kodunu giriş yapmadan komut kullanmayı engelleme
4 - Yetkiyi verdiğiniz kişilerin pin oluşturabilme
5 - Consoldan veya oyun içinden pin şifresini sıfırlama
Hastebin yazısına tıklıyarak koda ulaşabilirsiniz.
Dipnot : Skripti ben yazmadım sadece paylaştım işinize yararsa kullanın yaramaz ise kullanmayın kötü yorum atıp'ta beni germeyin
Bu skript ne işe yarar ?
Bu skript sayesinde bu permi verdiğiniz oyuncular oyunda login komutunu kullandıktan sonra /pin sifre komutunu kullanmadan komut kullanamazlar bir işlev yapamazlar.
Yani örnek vermek gerekirsek bazı acemi arkadaşlar bungeecord'u kurduktan sonra default kısmından server yetkisini silmiyor bu yüzden yetkili isimleriyle sunuculara giriş yapıyorlar bu skript sayesinde sunucuya geçseler bile pin şifrenizi bilmedikten sonra bişey yapamazlar veya bungeecord açıp yan portları açık unutursanız hesabınızla bişey yapamazlar.
Skriptin özellikleri nedir ?
1 - Pin kodu oluşturma.
2 - Pin kodu ile giriş yapma.
3 - Pin kodunu giriş yapmadan komut kullanmayı engelleme
4 - Yetkiyi verdiğiniz kişilerin pin oluşturabilme
5 - Consoldan veya oyun içinden pin şifresini sıfırlama
Hastebin yazısına tıklıyarak koda ulaşabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dipnot : Skripti ben yazmadım sadece paylaştım işinize yararsa kullanın yaramaz ise kullanmayın kötü yorum atıp'ta beni germeyin