Photoshop PSD nasıl açılır ve nasıl düzenlenir?

ZyuzAx

Gidişin umrumda değil, Gelişin gibi.
Elmaslar
161
Minecraft
2qke

Discord:

2qke#0001

Merhaba sevgili MC-TR üyeleri, forumda Ücretsiz olarak Konu Tasarımları paylaşılıyor. Tabii çoğu kişi bunları editlemeyi falan bilmiyor, İşte o soruna çözüm yolu olmaya geldim!

İlk olarak bir PSD Dosyası olan Tasarımı indirelim. Benim elimde bir tane var,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. TASARIM YAPIMCISI : @Creative Spects
Adlı üyemizdir.

Evet indirdik, şimdi onu Birlikte aç'tan açalım.

80560

Birlikte aç deyince karşınıza böyle bir şey çıkacak oradan Photoshop'u seçin yoksa Gözat'dan Photoshop arayın ve bulup seçin.

80562

Dediğimi aynen yapınca Photoshop açılacak.

80565

Buradan MOR ile işaretlediğim yere basın.

80566

Buradan tekrar MOR ile işaretlediklerim'den bir tanesini seçin, ben Seçenek 1 'i seçiyorum, işaretlediklerim'e basın ve orada çıkan PoliceFox ayarla'ya basın. (Eğer o mavi çizgilerden kurtulmak istiyorsan CTRL+H yap dostum.)

80567

Eğer yapamadıysanız işaretlediğim yere 2 kere tıklayın. Ve o göze basın.

80569

Ardından istediğiniz şeyi yazın. Ben ZyuzAx yazacağım. Ardından işaretlediğim yere basın.

80570

Daha sonra kaydetmek için İşaretlediğim yere basın.

80571

80572

Daha sonra Dosya Adı'na herhangi bir şey yazıp oradan gösterdiğim yere gidip gösterdiğim şeyi seçip kaydet diyin.
Yaptığımız şeyin son durumu ise alttadır, Forumda İmza olarak kullanabilirsiniz.

80576

Buda bir başka aynı Tasarım dosyasından resim.

80577

Konuyu okuduğunuz için Teşekkür ederim, İyi Forumlar, 1 Elmas verirseniz mutlu olurum.

Eğer anlamayan varsa bana DİSCORD üzerinden ulaşabilir.
Discord : ZyuzAx#8780

Son düzenleme:
Tebrikler Başarılı! Bu Kadar İyi Bir Rehber <3

Konu Güncel!

Başarılı.

Sunucu konu tasarımları konusunda forumumuzda bulduğu konu tasarımlarını düzenlemeyi göstermen bence baya işe yarar bir rehber olmuş. Eline sağlık :)

Sunucu konu tasarımları konusunda forumumuzda bulduğu konu tasarımlarını düzenlemeyi göstermen bence baya işe yarar bir rehber olmuş. Eline sağlık :)

Teşekkürler.

Gerçekten güzel bir rehber konusu olmuş. PSD üzerinde yeni olan insanlar için yararlı olacağını düşünüyorum. ( Başlıkta hata olmuş. )

Gerçekten güzel bir rehber konusu olmuş. PSD üzerinde yeni olan insanlar için yararlı olacağını düşünüyorum. ( Başlıkta hata olmuş. )

Değerli yorumun için teşekkürler ( Başlıkta hata bulamadım ki )

Moderatör tarafından düzenlendi:
Moderatör tarafından düzenlendi:
Eline sağlık. Photoshopda faydalı ve iş kolaylaştıran şeylerde bekliyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl