Çözüldü Minecraft sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ali_ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 723
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali_ali

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Ali
Merhaba ben box pvp sunucusu açmak istiyorum
- ilk olarak minecraft sunucumu hangi Server üzerinden aççıcam oyuncu sayısı 50 - 300 hangi siteden nerden açmalıyım hangi paketi almalıyım
- sunucuya wep sitesi ilk başta çok profesyonel olması gerekmiyor ücretsiz varsa ücretsiz ücretlidir bilgi alabilirim
- sunucu puliginleri ne olmalı box pvp
Yardım ederseniz çok sevinirim deneyiminiz arsada tavsiyeler açığım

Hocam BoxPvP sunucularıyla ilgilnemekteyim tavsiyelerim bunlardır;

Nodesty kullanmanı tavsiye ederim. (Almanya Lokasyon) İnternet ve MSPT değerleri harika.
Crafter.net.tr üzerinden 1 aylık lisans ücretsiz sağlanılıyor. Deneyebilirsiniz. (Shopier,Paytr,İyzico,Stripe,Xsolla vs. destekliyor.)
Önemli olanlar WorldEdit,WorldGuard,Shopkeepers,Catamines,DeluxeMenus,TAB,LuckPerms... Bu şekilde gider.

İyi Günler Dilerim!
bide şey sorcaktım avenor crfat gibi büyük sunucularda köylülerde
Ekran görüntüsü 2025-08-28 192646.webp
şöyle menüler yapıyorlar ama köylülrinüzerinde mesela bu zırh köylüsü daha düzenli oluyo nasıl yapılıyo

bide şey sorcaktım avenor crfat gibi büyük sunucularda köylülerdeEkli dosyayı görüntüle 271301 şöyle menüler yapıyorlar ama köylülrinüzerinde mesela bu zırh köylüsü daha düzenli oluyo nasıl yapılıyo
Deluxemenus ile NPC'ye CMD komutu ekliyorlar. Tıklayan açıyor. Şeklinde biliyorum. Bende kullanmadığım için net bir bilgi veremiyorum maalesef.

Hocam BoxPvP sunucularıyla ilgilnemekteyim tavsiyelerim bunlardır;

Nodesty kullanmanı tavsiye ederim. (Almanya Lokasyon) İnternet ve MSPT değerleri harika.
Crafter.net.tr üzerinden 1 aylık lisans ücretsiz sağlanılıyor. Deneyebilirsiniz. (Shopier,Paytr,İyzico,Stripe,Xsolla vs. destekliyor.)
Önemli olanlar WorldEdit,WorldGuard,Shopkeepers,Catamines,DeluxeMenus,TAB,LuckPerms... Bu şekilde gider.

İyi Günler Dilerim!
ben sunucumu türklere özel yapcamda ping sorunu yaşarmıyım pink sorunu yaşarsın dersen başka bir site önerirmisin . ping sorunu yaşamassam hangi pakati uygundur söylermisin

ben sunucumu türklere özel yapcamda ping sorunu yaşarmıyım pink sorunu yaşarsın dersen başka bir site önerirmisin . ping sorunu yaşamassam hangi pakati uygundur söylermisin
Ping stabil olarak 57-58 seyreder. Eğer oyuncu sayın aynı sunucuda 70-80 görürse 60-70 gider. Ben pek bir etkisini görmedim diyebilirim. Türk hostinglerini de denedim fakat Türkiyede genel olarak bir network problemi var. Yani Almanya'da ki internet hızının yarısından çok daha azını bile çok zor verebiliyorlar. Nodesty'nin Frankfurt sunucularını deneyebilirsiniz. Türkiye'de Oyunlayıcı önerimdir fakat ben Oyunlayıcı'dan Nodesty'ye geçişimi yaptım gayette memnunum.

Bu arada website olarak düşünceniz nedir? Orada çok sorgulamaya gerek yok bence Crafter güncel olarak f/p ve 1 aylık ücretsiz deneme sunuyor. Dilerseniz discord bağlantısını paylaşabilirim yada
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
web sitesine göz atabilirsiniz.

Ping stabil olarak 57-58 seyreder. Eğer oyuncu sayın aynı sunucuda 70-80 görürse 60-70 gider. Ben pek bir etkisini görmedim diyebilirim. Türk hostinglerini de denedim fakat Türkiyede genel olarak bir network problemi var. Yani Almanya'da ki internet hızının yarısından çok daha azını bile çok zor verebiliyorlar. Nodesty'nin Frankfurt sunucularını deneyebilirsiniz. Türkiye'de Oyunlayıcı önerimdir fakat ben Oyunlayıcı'dan Nodesty'ye geçişimi yaptım gayette memnunum.

Bu arada website olarak düşünceniz nedir? Orada çok sorgulamaya gerek yok bence Crafter güncel olarak f/p ve 1 aylık ücretsiz deneme sunuyor. Dilerseniz discord bağlantısını paylaşabilirim yada
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
web sitesine göz atabilirsiniz.
Mereba senide rahatsız ediyorum sürekli rorarakta umarım rahatsız oluyorsundur bilgin varsa birkaç soruda sormak istiyorum
-ben box pvp sunucusuna uygun sadebir kaln plugini istiyorum
- bitane box pvp sunucusuna uygun bir plugin böyle pet plugini istiyorum önerdiğiniz bir pulugins varımdır bir kaç tane buldum ama pulugins ismi yazılmamış
- önerdiğiniz site üzerinden ürün aldıgımda sunucuyla otomatik entegresi varımdır yani biri vip üyelik aldığında oyunda vip üyeliği geliyormu entegrasi kolaymı

Mereba senide rahatsız ediyorum sürekli rorarakta umarım rahatsız oluyorsundur bilgin varsa birkaç soruda sormak istiyorum
- bitane box pvp sunucusuna uygun bir plugin böyle pet plugini istiyorum önerdiğiniz bir pulugins varımdır bir kaç tane buldum ama pulugins ismi yazılmamış
- önerdiğiniz site üzerinden ürün aldıgımda sunucuyla otomatik entegresi varımdır yani biri vip üyelik aldığında oyunda vip üyeliği geliyormu entegrasi kolaymı
Klan plugini:

Pet plugini:

LeaderOS kullanabilirsin, özel eklentileri var ve kolay bağlantı yapılır.

bide şey sorcaktım avenor crfat gibi büyük sunucularda köylülerdeEkli dosyayı görüntüle 271301 şöyle menüler yapıyorlar ama köylülrinüzerinde mesela bu zırh köylüsü daha düzenli oluyo nasıl yapılıyo
YAML:
menu_title: '&#FF4646Takas &c⇴ &#FF5A27Zırh Takas'
open_command:
- zirhtakas
size: 54
items:
  'derizirh':
    material: LEATHER_HELMET
    slot: 20
    display_name: "&#FF3400Deri Zırh"
    lore:
    click_commands:
      - '[console] shopkeeper open Deri-Zirh %player_name%'
    item_flags:
    - HIDE_ATTRIBUTES
  'zincirzirh':
    material: CHAINMAIL_HELMET
    slot: 21
    display_name: "&#FF3400Zincir Zırh"
    click_commands:
      - '[console] shopkeeper open Zincir-Zirh %player_name%'
    item_flags:
    - HIDE_ATTRIBUTES
  'demirzirh':
    material: IRON_HELMET
    slot: 22
    display_name: "&#FF3400Demir Zırh"
    lore:
    click_commands:
      - '[console] shopkeeper open Demir-Zirh %player_name%'
    item_flags:
    - HIDE_ATTRIBUTES
  'elmaszirh':
    material: DIAMOND_HELMET
    slot: 23
    display_name: "&#FF3400Elmas Zırh"
    lore:
    click_commands:
      - '[console] shopkeeper open Elmas-Zirh %player_name%'
    item_flags:
    - HIDE_ATTRIBUTES
  'netheritzirh':
    material: NETHERITE_HELMET
    slot: 24
    display_name: "&#FF3400Netherit Zırh"
    lore:
    click_commands:
      - '[console] shopkeeper open Netherite-Zirh %player_name%'
    item_flags:
    - HIDE_ATTRIBUTES
  'elitra':
    material: ELYTRA
    slot: 31
    display_name: "&#FF3400Elitra"
    lore:
    click_commands:
      - '[console] shopkeeper open Elitra %player_name%'
    item_flags:
    - HIDE_ATTRIBUTES
  'geri':
    material: ARROW
    priority: 1
    slot: 48
    display_name: '&#FF3400Geri'
    lore:
    - '&#FF6700Önceki menüye dönmek için tıkla.'
    click_commands:
    - '[openguimenu] takas_menü'
  'kapat':
    material: BARRIER
    priority: 1
    slot: 50
    display_name: '&#FF3400Menüyü Kapat'
    lore:
    - '&#FF6700Menüyü kapatmak için tıklayın.'
    click_commands:
    - '[close]'

'doldur':
    material: GRAY_STAINED_GLASS_PANE
    slots:
    - 0
    - 1
    - 2
    - 3
    - 4
    - 5
    - 6
    - 0
    - 1
    - 2
    - 3
    - 5
    - 6
    - 7
    - 8
    - 9
    - 17
    - 18
    - 26
    - 27
    - 35
    - 36
    - 44
    - 45
    - 46
    - 47
    - 49
    - 51
    - 52
    - 53
    display_name: " "

Bu menüyü DeluxeMenus'e ekle ardından shopkeeper open kısımlarını Elitrayı açacaksa o komutu oyunda dene elitra açma komutunu bul ve menu configindeki ile değiştir. Ve shopkeeper yerine citizens npc'si kurarak /zirhtakas yazmasını sağla. bu şekilde menü açılacak ve o menüden shopkeeper takaslarına erişebileceklerdir.

Önerdiğim yerde WebSender,RCON entegreleri
Stripe,PayTR,iyzico,Stripe,Xsolla,Shopier ödeme entegrasyonları vardır.

Websender ve RCON ile direkt sunucunuza bağlantı kurabilir birisi VIP satın aldığında oyuna işlemesini sağlayabilirsiniz.
Discord sunucularına ve genel özelliklerinin hepsine
ulaşabilirsiniz.

İyi Akşamlar Dilerim.

youtube üzerinden boxpvp yapılış videoları çok fazla pluginleride chatgpt gibi ia lara sorarsanız o size yardımcı olabilir yine takıldığınız bi konu olursa yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl