Skript Paylaşımı Minecraft Moblardan Hasar Almayı Kapatma Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Amot

Ziyaretçi
Herkese Selam Bugün Kendi Sunucum İçin Türkçe Araştırıpda Bulamadığım Bir Skripti Paylaşıyorum. Bu Skripti Ben Türkçe Bulamayınca Yabancılardan Bulup Biraz Türkçeleştirdim Bu Skript Sayesinde Moblar Oyunculara Hasar Verememektedir Komutlar /mobhasar <aç I kapat>
#Amot MC-TR MobHasar Skript
#Permissions Eklemek İsteyenler executable by'ın altına Permission: mob.hasar Ekleyebilirler
#Not: Bu Skripti Yüklediğinizde Oyuncular Otomatik olarak Hasar Almayacaktır kapatmak için Kapatmak için is true yu is false Yapınız.

on damage of player:
if {DisableMobDamage.%victim%} is true:
if attacker is not a player:
cancel event

command /mobhasar [<boolean>]:
executable by: player
Permission: mob.hasar
trigger:
if arg is false:
clear {DisableMobDamage.%player%}
send "&b&lSUNUCUISMI &8&l> &eArtık Moblar Sana Hasar Verebilir."
else if arg is true:
set {DisableMobDamage.%player%} to true
send "&b&lSUNUCUISMI &8&l> &eArtık Moblar Sana Hasar Veremez."
else:
send "&b&lSUNUCUISMI &8&l> &e/mobhasar &c<ac|kapat>"

on command "/mobhasar ac":
cancel event
execute player command "/mobhasar on"
on command "/mobhasar aç":
cancel event
execute player command "/mobhasar on"
on command "/mobhasar kapat":
cancel event
execute player command "/mobhasar off"

Merhaba, forum kuralları gereği eklenti ve skript paylaşımlarınızda en az 3 görsel ve VirusTotal linki bulundurmalısınız. Gerekli şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat sonra arşive taşınacaktır.

Merhaba, forum kuralları gereği eklenti ve skript paylaşımlarınızda en az 3 görsel ve VirusTotal linki bulundurmalısınız. Gerekli şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat sonra arşive taşınacaktır.
Resim Olarak Atabileceğim bişi yok Bu Skript Oyuncuların Moblardan Hasar almasını Engelliyor Ve İndirme Linki Koymadım Kodu verdim Virüs Total Gerek Duymadım

Resim Olarak Atabileceğim bişi yok Bu Skript Oyuncuların Moblardan Hasar almasını Engelliyor Ve İndirme Linki Koymadım Kodu verdim Virüs Total Gerek Duymadım
Bedava ve yararlı bir skript paylaşıp insanlara yararlı bişeyler sunmaya çalış fotoğrafa gerek bile duyulmayan açık kodu verilen bir gönderine moderator gelip uyarı yapsın şaka gibi. acilen moderator alımına ihtiyaç var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl