MC-TR.COM Gelişim Günleri
Değerli MC-TR.com üyeleri, hepinizi selamlıyorum.
Sizlerden alınan geri dönüşlerle birlikte forumu yapılandırmaya arka planda başladık, bu süreçte sizlerden daha fazla geri dönüş alabilmek adına Gelişim Günleri başlatmak istedik. Bu günlerde aldığımız geri dönüşler doğrultusunda yaptığımız güncelleme ve yenilikleri sizlerle şeffaflıkla paylaşacağız. Biliyorsunuz ki geçen sene MC-TR 4.0'ı getirdik, getirmek için de epey bir çalışma yaptık. Şimdi ise bu gelişim günlerinde mikrofon siz de!
Aynı zamanda bu geri dönüşlerle ilgilenilmesi için bir AR-GE ekibi kuruldu; bu ekip, forum üyelerinin geri dönüşlerinin takibini gerçekleştirerek yönetim ekibine paylaşımda bulunacak. Bunun üzerine yönetim ekibi, alınan geri dönüşlerde yapılabilirliği olanları yapmak için elinden geleni yapacak. Yapılabilirliği olmayanları listeleyerek neden yapılmaz konusunda yönetim ekibi bilgi verecek.
Siz de MC-TR gelişim günlerine destek olmak amacıyla AR-GE ekibine katılmak isterseniz aşağıdaki başvuru formunu doldurarak "Yetkili Başvuruları" kategorisinden iletebilirsiniz.
Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Başka bir platformda görev alıyor musunuz, alıyorsanız neresi?:
Forum içerisinde başka hesabınız var mı?:
AR-GE nedir? Bir AR-GE üyesinin özellikleri sizce nasıl olmalıdır?:
Forumda gördüğünüz sorunlar nelerdir?:
Foruma yeni bir şey eklemek isteseniz hangi konuda olurdu?:
Problem çözmede kendinizi yeterli görüyor musunuz? Herhangi bir sorun tespit ettiğinizde bu sorunu çözmek için uyguladığınız adımlar var mı varsa neler yoksa problemi çözmeye yaklaşımınız nasıl oluyor?:
Arkadaşın herhangi bir açık keşfetti ve bu açıktan yararlanmanın yolunu buldu tepkin ne olurdu?:
-
Üstünüze sahte kanıtlarla atılan veya asılsız bir iftira mevcut. Bu iftiranın altından çıkmak için nasıl bir dil kullanırsınız ve sakinliğinizi koruyabilir misiniz?:
Üyeler arasında bir tartışma olduğunu gördünüz. Tek aktif yetkilinin sizin olduğunu varsayarsak, bu tartışmayı nasıl sakinleştirirsiniz?:
Yetkililer arasında kızışan bir tartışma olduğunu fark ettiniz. İki tarafı sakinleştirmek adına nasıl bir yol izlersiniz?:
Sizi sinirlendirmeye çalışan bir üye olduğunu gördünüz. Bu durumda ne yaparsınız?:
-
Kendi fikirleriniz veya projeleriniz var mı?:
Eklemek istedikleriniz var mı?:
Başvuru iletmek için buraya tıklayın!
Ek olarak fikir ve önerilerinizi iletmeniz için sizleri Forum Destek tarafına bekliyoruz, hadi bakalım! Beraber MC-TR gelişim günlerine başlayalım. İletmek istediğiniz bir fikir, bir öneri varsa tam olarak buraya bekliyoruz.