Skript Paylaşımı Mainmup ➤ Kendi PvP Bilgilerini Görme - Yetkililerin Oyuncu PvP Bilgilerini Görme - Online Durum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cloneix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cloneix

Örümcek Hoşt!
Yasaklandı
Elmaslar
148
Merhaba arkadaşlar;
Buğün karşınızda pvp bilgilerinizi görme - yetkili tarafından pvp bilginizin görülmesi - yetkili tarafından oyunda olup olmadığınızı görebilme skripti yaptım!

Oyuncu gözüyle bilgileri;

gOZ8yb.png

Yetkili Tarafından oyuncu bilgileri;

z0r5lg.png

Yetkili Tarafından oyuncunun bilgilerine bakarken oyuncu oyunda değil ise Oyunda Değil yazar!

Komutlar;

- /Stats » Oyuncu kendi PvP bilgilerini gösterir!
- /Stats-bak [oyuncu] » Yetkili Tarafından oyuncuların bilgilerini gösterir!

Kod;

Kod:
variables:
    {sol.%player%} = 0
    {komut.%player%} = 0
    {oldurme.%player%} = 0
    {olme.%player%} = 0
    {kick.%player%} = 0

command /stats:
    trigger:
        send "&8&m---------------&r &f&l[ &e&l» &cBilgilerin &e&l« &f&l]&r &8&m---------------" to player
        send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aSol Tıklama Sayın &6» &b%{sol.%player%}% &6«" to player
        send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aAdam Öldürme Sayın &6» &b%{oldurme.%player%}% &6«" to player
        send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aÖlme Sayın &6» &b%{olme.%player%}% &6«" to player
        send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aOyundan Atılma Sayın &6» &b%{kick.%player%}% &6«" to player
        send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aOyundan Komut Yazma Sayın &6» &b%{komut.%player%}% &6«" to player
        send "&8&m---------------[&r &f&l» &cBilgilerin &f&l« ]&8&m---------------" to player

command /stats-bak [<offline player>]:
    permission: mainmup.stats
    permission message : &cBunu Yapmaya Yetkin Yok!
    trigger:
        if {aktiflik.%arg 1%} is true:
            send "&8&m---------------&r &f&l[ &e&l» &cBilgilerin &e&l« &f&l]&r &8&m---------------" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤   &9Profil &6» &d%player% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aSol Tıklama Sayısı &6» &b%{sol.%arg 1%}% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aÖldürme Sayısı &6» &b%{oldurme.%arg 1%}% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aÖlme Sayısı &6» &b%{olme.%arg 1%}% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aOyundan Atılma Sayısı &6» &b%{kick.%arg 1%}% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aOyundan Komut Yazma Sayısı &6» &b%{komut.%arg 1%}% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aAktiflik &6» &bOyunda &6«" to player
        if {aktiflik.%arg 1%} is false:
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤   &9Profil &6» &d%player% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aSol Tıklama Sayısı &6» &b%{sol.%arg 1%}% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aÖldürme Sayısı &6» &b%{oldurme.%arg 1%}% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aÖlme Sayısı &6» &b%{olme.%arg 1%}% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aOyundan Atılma Sayısı &6» &b%{kick.%arg 1%}% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aOyundan Komut Yazma Sayısı &6» &b%{komut.%arg 1%}% &6«" to player
            send "&7&l[ &e✥ &cServer Ismi &e✥ &7&l] &c➤ &aAktiflik &6» &cOyunda Değil &6«" to player

on left click:
    add 1 to {sol.%player%}

on login:
    set {aktiflik.%player%} to true

on quit:
    set {aktiflik.%player%} to false

on command:
    add 1 to {komut.%player%}

death of player:
    add 1 to {oldurme.%attacker%}
    add 1 to {olme.%victim%}

on kick:
    add 1 to {kick.%player%}

Zaten forumda istatistik skriptleri mevcut ayrıca komut yazma sayısı neden ekledin ? Çok gereksiz bir istatistik olmuş.

Zaten forumda istatistik skriptleri mevcut ayrıca komut yazma sayısı neden ekledin ? Çok gereksiz bir istatistik olmuş.
Forumda mevcut ama elimde kendim yazdığım istatsiklik vardı o da boş durmasın atıyım dedim bazı insanların işine yarıcağına inanıyorum.
Komut yazma sayısını bende bilmiom istek olarak biri söylemişti yaptım!

@Dramera 'nın dediği gibi önce paylaşıldı. Sadece süs eklemişsin ve başına "SERVER İsmi" getirmişsin.
Başarılar, tutulacak bir Skript bekliyorum senden.

Ehh, işte alıntı.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yorumlarınız için teşekkürler.
Ama alıntı yapmadım.[DOUBLEPOST=1517308208,1517308173][/DOUBLEPOST]Yorumlarınız için teşekkürler.
Ama alıntı yapmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl