Teşekkürler Ama Server Batıhost Olacak Daha Var 7 8 Ay Serveri Açmaya Acelesi Yok Açıkcası Ama Login Yapmadan /lobi Komutunu Kullanabiliyorlar Anlamadım Gitti 1 Saat Boyunca Araştırma Yaptım Yine Bulamadım Serverleri Sayayım HemenMerhabalar Bay Bigmasta hemen sana yardımcı olalım. Öncelikle hub sunucu acıcaksın işallah Çok güzel bir Sunucu yaparsın..
Şimdi dostum sunucu birleştirmek için 1 Adet daha sunucu almak gerekki, Işınlanabilsinler adamlar serverlar arasında. Oyüzden
Server arası ışınlamalar için nitrado ise youtbeden bakabilirsiniz
Yardımcı Olamadıysam lütfen daha detaylı anlatınki hemen yardımcı Olayım İyi Çalışmalar Dilerim
peki birşey sorucagım login yapmadan /lobi diyebiliyorlarsa Çakmalobby'de /lobi komutunu kapatıcaksınzı Otomatik Işınlamayı aktif ediceksinizTeşekkürler Ama Server Batıhost Olacak Daha Var 7 8 Ay Serveri Açmaya Acelesi Yok Açıkcası Ama Login Yapmadan /lobi Komutunu Kullanabiliyorlar Anlamadım Gitti 1 Saat Boyunca Araştırma Yaptım Yine Bulamadım Serverleri Sayayım Hemen
I-Serverler-I
1.ÇakmaLobi
2.Lobi
3.Faction
4.Skyblock
5.Survival(Eklemeyi Düşünüyorum Daha Eklemedim)
Desteğiniz İçin Teşekkürler
RigerCrows#7509
Hocam Skype Adresim:Gamer.Box1 Eklersen Bizzat Yardımcı Olabiliri İyi Forumlar.Merhaba Arkadaşlar Server Hazırlamaya Başladım Ama Login Yapmadan /lobi Komutu Kullanılabiliyor Denedeğim Yöntemler
1. Otomatik Yönlendirici Plugin Buldum Ve Skript İle /lobi Komutunu Engelledim Ama Hala Olmuyor MyCommand İlede Engelledim Ama Hala Aynı
Yardımlarınızı Bekliyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!