Paylaşım KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ - OPSKYBLOCK PLUGİN PAKETİ ÜCRETSİZZ! 1.8-1.14

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
201
unnamed.png

Merhaba, Yıllar sonra ben ama merak etme bu sefer elim boş gelmedim,
Sizler için hazırladığım bu paketi umarım beğenirsiniz, Haydi tanıtmaya başlıyım.

Cizgi.png

MAP.png
MAP2.png
MAP3.png

Cizgi.png

1.png
2.png
market menü.gif
günlük ödül.gif
adakit.gif
manuadd kısmı.png
nasiloynanır.gif
adaniz.png
featherboard.png

chest.gif
ileri.gif
Cizgi.png

Sunucuda bir çok tanıtılıcak şey var lakin yer kalmıcağı için üstü kapalı şeyleri almayı tercih ettim,
Detaylı olarak aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz size daha iyi yaramış olur.
Cizgi.png

Cizgi.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Adsız.png

Ekli dosyalar

• png-transparent-arrow-computer-icons-separator-angle-black-tang-thumbnail.png
    png-transparent-arrow-computer-icons-separator-angle-black-tang-thumbnail.png
    734 bayt · Görüntüleme: 49
  • chest.gif
    chest.gif
    132,5 KB · Görüntüleme: 43
  • ileri.gif
    ileri.gif
    51,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Cizgi.png
    Cizgi.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Güzel bir paket olmuş ellerinize sağlık.

Güzel bir pakete benziyor.

Başkan paylaşımınızı gayet beğendim. Kolaya kaçmayarak detaylı bir şekilde sunmuşsunuz. Elleriniz dert görmesin. Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum, paylaştığınız Harita tanıdığım bir sunucunun haritasına çok benziyor, en azından giriş kısmı tamamıyla aynı. Bunlar ücretsiz harita sanıyorsam bu yüzden mi benzerlikleri mevcut? Son olarak, başarılar dilerim :)

Başkan paylaşımınızı gayet beğendim. Kolaya kaçmayarak detaylı bir şekilde sunmuşsunuz. Elleriniz dert görmesin. Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum, paylaştığınız Harita tanıdığım bir sunucunun haritasına çok benziyor, en azından giriş kısmı tamamıyla aynı. Bunlar ücretsiz harita sanıyorsam bu yüzden mi benzerlikleri mevcut? Son olarak, başarılar dilerim :)
Değerli yorumun için teşekkürler, Bir mapın üzerine yapsam daha makül olucağını düşündüğüm için bir harita bulup o haritanın üzerinde oynamaya başladım ve sonuç bu.

Değerli yorumun için teşekkürler, Bir mapın üzerine yapsam daha makül olucağını düşündüğüm için bir harita bulup o haritanın üzerinde oynamaya başladım ve sonuç bu.
Anladım, teşekkür ederim geri dönüşün için. Sevgiler.

Ekli dosyayı görüntüle 184110

Merhaba, Yıllar sonra ben ama merak etme bu sefer elim boş gelmedim,
Sizler için hazırladığım bu paketi umarım beğenirsiniz, Haydi tanıtmaya başlıyım.

Ekli dosyayı görüntüle 184112

Ekli dosyayı görüntüle 184118

Ekli dosyayı görüntüle 184133

Sunucuda bir çok tanıtılıcak şey var lakin yer kalmıcağı için üstü kapalı şeyleri almayı tercih ettim,
Detaylı olarak aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz size daha iyi yaramış olur.
Ekli dosyayı görüntüle 184134

Ekli dosyayı görüntüle 184135
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel Paket Ellerinize Sağlık Başarılar

Güncel++

KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ den yine şık bi kompset beğendim valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl