By2004tr
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Itemsadder kullanmak için wikidekileri uygulayarak ilerliyordum.
İlk kılıcı ekledim sorunsuz çalıştı sıra blok eklemeye gelmişti ki, block texturelarının yüklenmediğini farkettim.
mor siyah texture hatası olarak gözüküyor eklediğim blok.
/iazip sonrası konsolda şu hata çıkıyor:
[03:48:33 ERROR]: [ItemsAdder] PNG 'myitems:block/white_dirt_block.jpg' not found for model. File: assets/myitems/models/ia_auto_gen/white_dirt_block.json
[03:48:33 ERROR]: [ItemsAdder] PNG 'myitems:block/white_dirt_block.jpg' not found for model. File: assets/myitems/models/ia_auto_gen/white_dirt_block.json
bahsi geçen konumda itemin json dosyası bulunuyor. otomatik model oluşturttum itemsaddera.
selfhosting kullanıyorum portu ıp yi hiç ellemedim.
s
İlk kılıcı ekledim sorunsuz çalıştı sıra blok eklemeye gelmişti ki, block texturelarının yüklenmediğini farkettim.
mor siyah texture hatası olarak gözüküyor eklediğim blok.
/iazip sonrası konsolda şu hata çıkıyor:
bahsi geçen konumda itemin json dosyası bulunuyor. otomatik model oluşturttum itemsaddera.
selfhosting kullanıyorum portu ıp yi hiç ellemedim.
s