Proje ITEMSADDER TAG GENERATOR

rksoftware

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
36
Minecraft
Vixians

Discord:

vixians

Merhabalar mc-tr halkı bugün size birkaç gündür baya araştırarak yaptığım siteyi tanıtacağım.
site tamamen html ile yapılmıştır, tamamen ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.
şimdi neden bunu yaptım? ilk olarak bunu yapma sebebim piyasadaki çoğu rank generator
çok sıkıcı ve basit ranklar oluşturuyor. Örnek verecek olursam bunun gibi:
rank (4).webp

Ancak benim yaptığım projede bu işler biraz daha farklı.
Bu proje örnekteki gibi sıkıcı ve eskiyen ranklar yapmıyor.
Bu sefer benim projemden oluşturulan bir rankı örnek veriyorum:
rank_deneme.webp

evet bunlar yakınlaştırınca kalitesiz duruyorlar (bunun olması normal, minecrafta atınca net gözükür.)
gördüğünüz gibi bu rankta kenarlar daha yumuşak herşey özelleştirilebilir,
ve daha okunabilir gözüküyor. Evet bu projede hatalar olabilir,
birde aracı kullanırken pixellerin beyaz olması gibi sıkıntılar yaşarsanız, Yazı netliği (threshold) ayarı ile oynayabilirsiniz.
bu yazıların birbirine girmesi sorununu çözer.

Evet proje bu kadar, artık pixel art ile uğraşmadan kaliteli ranklar yapabilirsiniz.
Her türlü eleştirilere açığım, bir sorun olursa lütfen discord üzerinden iletişime geçin.
*Basit tutmaya çalıştım, umarım hoşunuza gider.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Merhabalar mc-tr halkı bugün size birkaç gündür baya araştırarak yaptığım siteyi tanıtacağım.
site tamamen html ile yapılmıştır, tamamen ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.
şimdi neden bunu yaptım? ilk olarak bunu yapma sebebim piyasadaki çoğu rank generator
çok sıkıcı ve basit ranklar oluşturuyor. Örnek verecek olursam bunun gibi:
Ekli dosyayı görüntüle 290971
Ancak benim yaptığım projede bu işler biraz daha farklı.
Bu proje örnekteki gibi sıkıcı ve eskiyen ranklar yapmıyor.
Bu sefer benim projemden oluşturulan bir rankı örnek veriyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 290972
evet bunlar yakınlaştırınca kalitesiz duruyorlar (bunun olması normal, minecrafta atınca net gözükür.)
gördüğünüz gibi bu rankta kenarlar daha yumuşak herşey özelleştirilebilir,
ve daha okunabilir gözüküyor. Evet bu projede hatalar olabilir,
birde aracı kullanırken pixellerin beyaz olması gibi sıkıntılar yaşarsanız, Yazı netliği (threshold) ayarı ile oynayabilirsiniz.
bu yazıların birbirine girmesi sorununu çözer.

Evet proje bu kadar, artık pixel art ile uğraşmadan kaliteli ranklar yapabilirsiniz.
Her türlü eleştirilere açığım, bir sorun olursa lütfen discord üzerinden iletişime geçin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
güzel olmuş siteye baktım elinize sağlık

Bazı yazı fontlarında harfler çok kayıyor ve kötü duruyor ekstradan belirli bir harften sonra sistem duruyor. Görsel boyutlandırmasını manuel olarak ta ayarlarsak güzel olabilir ekstra olarak ikon ekleme özelliği gelirse çok daha iyi olur başarılar.

Bazı yazı fontlarında harfler çok kayıyor ve kötü duruyor ekstradan belirli bir harften sonra sistem duruyor. Görsel boyutlandırmasını manuel olarak ta ayarlarsak güzel olabilir ekstra olarak ikon ekleme özelliği gelirse çok daha iyi olur başarılar.
Eleştiriniz için teşekkür ederim, evet bazı fontlar kullanılamıyor, ve harf sınırı bulunmakta. önerilerinizi göz önünde bulunduraraktan siteyi bir ara güncelleyeceğim.

güzel bir proje olmuş ancak birkaç önerim bulunmakta

yazı tipi sayısı arttırılmalı
icon ekleme arayüzü eklenebilir
bazı yazı fontlarında harfler çok kaymakta

bu dediklerimi eklerseniz dahada başarılı olacağına inanıyorum.

Emeğine lafım yok eline sağlık ama bunnun gibisinden onlarca var. Eğer yapacaksan daha iyisini yapman lazım ki emeğin boşa gitmesin. Kolay gelsin

güzel bir proje olmuş ancak birkaç önerim bulunmakta

yazı tipi sayısı arttırılmalı
icon ekleme arayüzü eklenebilir
bazı yazı fontlarında harfler çok kaymakta

bu dediklerimi eklerseniz dahada başarılı olacağına inanıyorum.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, ikon ekleme yakın zamanda eklemeyi düşünüyorum yazı kayma ve manuel boyut ayarlama gibi şeyleride eklemeyi düşünüyorum, önerileriniz içinde ayrıca teşekkürler. iyi forumlar

Emeğine lafım yok eline sağlık ama bunnun gibisinden onlarca var. Eğer yapacaksan daha iyisini yapman lazım ki emeğin boşa gitmesin. Kolay gelsin
Merhaba, hocam bunun gibi çoğu var ancak konudada örneğini vermiştim çoğu sade ve basit duruyorlar örnek tekrardan vereyim:
aşağıdaki o bahsettiğiniz sitelerin rankı:
rank (4).webp

Aşağıdaki ise benim sitenin:
rank_deneme.webp

aradaki farkı görebildiğinizi düşünüyorum. iyi forumlar

Çok bir fark yok ikiside genel olarak sunucuların kullanmayı tercih etmeyeceği türden simple şeyler

Bende üzerinde duruyorum bu konunun, yakında tamamlayacağım az kaldı. Yanlış anlama ben daha iyisini yapıyorum siz kötüsünüz demiyorum. Sadece şunu vurgulamak istiyorum ''Emeğine lafım yok eline sağlık ama bunnun gibisinden onlarca var. Eğer yapacaksan daha iyisini yapman lazım ki emeğin boşa gitmesin''

14 farklı rank templete (her templete 22 farklı renk seçeneği) +400 icon seçenek (icon arama çubuğu mevcut) ve 6 farklı font. Ayrıca font ve icon konumlandırma ayarlanıyor ve yazı arasında boşlukta ayarlanıyor

Çok bir fark yok ikiside genel olarak sunucuların kullanmayı tercih etmeyeceği türden simple şeyler

Bende üzerinde duruyorum bu konunun, yakında tamamlayacağım az kaldı. Yanlış anlama ben daha iyisini yapıyorum siz kötüsünüz demiyorum. Sadece şunu vurgulamak istiyorum ''Emeğine lafım yok eline sağlık ama bunnun gibisinden onlarca var. Eğer yapacaksan daha iyisini yapman lazım ki emeğin boşa gitmesin''

14 farklı rank templete (her templete 22 farklı renk seçeneği) +400 icon seçenek (icon arama çubuğu mevcut) ve 6 farklı font. Ayrıca font ve icon konumlandırma ayarlanıyor ve yazı arasında boşlukta ayarlanıyor
Sizin yaptığınız benim yaptığıma göre çok daha iyi şuanlık benim yaptığım proje basit birşey ve bütçesi olmayan yeni sunucu sahipleri içinde ücretsiz ve biraz daha kaliteli bir alternatif üretmeye çalıştım. amacım insanların gidipte 300 500 lira gibi fiyatlara rütbe tasarımı satın almak zorunda kalmaması, amacım tamamen budur. dediğim gibi yaptığınız proje gerçekten hoş duruyor elinize sağlık hocam

Elinize Sağlık güzel bi çalışma ilerleyen zamanlarda daha iyi daha güzel çalışmalar ortaya çıkartabilirse daha güzel olacaktır

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl