Çözüldü İtemsadder durability bug sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheHardCraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
MUFFY

Discord:

muffyy__

Arkadaşlar merhaba ne yapsam çözmediğim bir sorunu paylaşıyorum sorun İtemsadder ile ilgili rastgele özel bir item paketi yüklediğimde durability kısmını ne ayarlarsam ayarlayım, zırh damage aldığında ,custom durability seviyesine düşüyor. Fotoğraflarda örnek mevcut. (İTEMSADDER ORJİNAL VE 1.20.1 SÜRÜMÜNÜN DESTEKLEDİĞİ EN SON SÜRÜMÜNDE )​
Denediğim bazı yollar ;​

• Debug mode açıp logları inceledim herhangi bir hata yok.

• Farklı bir sunucuda sadece itemsadder kurarak deneme yaptım aynı hata devam etti.

• 1.20.4 sürümünde denedim aynı hata devam etti.

• farklı bir set ile aynı hatayı tekrar aldım.
Kod:
  copper_boots:
    display_name: copper boots
    permission: copper_armor
    resource:
      generate: true
      textures:
        - item/armor/copper_boots
    durability:
      max_custom_durability: 55
    specific_properties:
      armor:
        slot: FEET
        custom_armor: copper_armor
    attribute_modifiers:
      feet:
        armor: 1

max_custom_durability: 55 bu kısmı ne yaparsam yapayım sadece görüntü olarak geliyor en ufak kullanımda custom durability seviyesine d

Daha deneyip aklıma gelmeyen buraya yazmadığım bir sürü yol var ne yapsam çözemedim belki biriniz bu hatayla karşılaşmıştır.

Ekli dosyalar

• 1735673872183.webp
    1735673872183.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 1735673885176.webp
    1735673885176.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar merhaba ne yapsam çözmediğim bir sorunu paylaşıyorum sorun İtemsadder ile ilgili rastgele özel bir item paketi yüklediğimde durability kısmını ne ayarlarsam ayarlayım, zırh damage aldığında ,custom durability seviyesine düşüyor. Fotoğraflarda örnek mevcut. (İTEMSADDER ORJİNAL VE 1.20.1 SÜRÜMÜNÜN DESTEKLEDİĞİ EN SON SÜRÜMÜNDE )​
Denediğim bazı yollar ;​

• Debug mode açıp logları inceledim herhangi bir hata yok.

• Farklı bir sunucuda sadece itemsadder kurarak deneme yaptım aynı hata devam etti.

• 1.20.4 sürümünde denedim aynı hata devam etti.

• farklı bir set ile aynı hatayı tekrar aldım.
Kod:
  copper_boots:
    display_name: copper boots
    permission: copper_armor
    resource:
      generate: true
      textures:
        - item/armor/copper_boots
    durability:
      max_custom_durability: 55
    specific_properties:
      armor:
        slot: FEET
        custom_armor: copper_armor
    attribute_modifiers:
      feet:
        armor: 1

max_custom_durability: 55 bu kısmı ne yaparsam yapayım sadece görüntü olarak geliyor en ufak kullanımda custom durability seviyesine d

Daha deneyip aklıma gelmeyen buraya yazmadığım bir sürü yol var ne yapsam çözemedim belki biriniz bu hatayla karşılaşmıştır.
Geliştiriciye sorabilirsiniz burda cevap zor bulursunuz gibime geldi.

Geliştiriciye sorabilirsiniz burda cevap zor bulursunuz gibime geldi.
geliştirici de bilmiyor sorunun nerde olduğunu bi kaç benzerini gördüm yabancı kaynaklarda ama çözüm yok
İtemsadder gibi bir pluginin böyle bir hatası olması üzücü

Log dosyası iletmenizi öneririm. Gözden kaçmış bir hata olabilir birden fazla kişinin incelemesi iyi olabilir.

Ayrıca geliştirici bugüne kadar verdiği güncellemeler olsun küçüktü. Kendisi kısa bir tatil yapmak istediği için ödemeleri vb herşeyi askıya almıştı bugün itibariyle açıldı. İleriki güncellemelerde bu sorunun kalkacağını düşünüyorum.

Log dosyası iletmenizi öneririm. Gözden kaçmış bir hata olabilir birden fazla kişinin incelemesi iyi olabilir.

Ayrıca geliştirici bugüne kadar verdiği güncellemeler olsun küçüktü. Kendisi kısa bir tatil yapmak istediği için ödemeleri vb herşeyi askıya almıştı bugün itibariyle açıldı. İleriki güncellemelerde bu sorunun kalkacağını düşünüyorum.
Sorunu Çözdüm aslında hata değil yanılma;
İtemsadder config dosyasından ;
hide-custom-durability-lore: false
show_item_durability:
in_ia_menu: true
in_inventory: true
Custom durability seviyesi ayarladığımız durability seviyesine eşdeğer şekilde ilerliyor örneğin itemin custom durability seviyesi 100 ise ve siz 200 ayarlamış iseniz custom durability seviyesi buna göre daha yavaş ilerliyor burada tamamen görsel olarak bir yanılma var attığım config ayarlarını yaparsanız durability seviyesi de envanterinizde gözükecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl