İnternet Ve Kanunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tvic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 469

yeni kanunlar gelmelimi?

• gelmemeli

Oy: 0 0,0%
  • gelmeli

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tvic

Ziyaretçi
Merhaba son zamanlarda sosyal medya platformların da bir kanunsuzluk var farketiyseniz sosyal medya platformların da özelikle de discord gibi uygulamalarda insanlar böyle uygulamalar da herseyi yapabiliceklerini düsünüyor ve kuralları yok sayıp onlarca sey yapıyor.

benim sorum ise sizce bunu nasıl durdura biliriz, yada nasıl kanunlar getirilmeli.

Bence bunu devlet veya adalet durdurmamalı. Bana sorarsanız iş uygulama geliştiricilerine kalıyor. Eğer işin içine kanunlar girerse rahat hissetmek pek mümkün olmayabilir ve tadı tuzu kalmayacaktır pek çok ortamın o yüzden sadece hesap kapatmak vb. azaltmada yeterli olabilir.

Bence bunu devlet veya adalet durdurmamalı. Bana sorarsanız iş uygulama geliştiricilerine kalıyor. Eğer işin içine kanunlar girerse rahat hissetmek pek mümkün olmayabilir ve tadı tuzu kalmayacaktır pek çok ortamın o yüzden sadece hesap kapatmak vb. azaltmada yeterli olabilir.
haklısınız fakat benim gördüğüm bazı seyleri görürseniz bunların bazı konularda yetersizliğini anlaya bilirsiniz.

haklısınız fakat benim gördüğüm bazı seyleri görürseniz bunların bazı konularda yetersizliğini anlaya bilirsiniz.
Şu an zaten hesap kapatma gibi bir şey pek mevcut değil inanıyorum ki öyle bir hareket gelirse mâlum platformlardan inanılmaz azalış olacaktır trollerde.

Üstü kapalı olarak anlatmak yerine düzgünce saysan çok daha iyi anlayacağım ? ?
:D bircoğu konusmak istemediğim konu fakat ginede acıyım yaklasık 2018 den beri discord kulanıyorum ve taciz,dolandırıcılık gibi coğu seye tanıklık oldum fakat bunun dısında discord gibi uygulamaları kötülestiren bazı piskopat/beyin sağlığı düzgün olmayan kisiler var özelikle bundan dolayı bu konuyu acma fikri geldi aklıma özelden yada sunucu yoluyla bazı icerikler atıp piskolojik bozukluklara sebeb olabiliyorlar.

o konuda kesinlikle tüm yasalar, kanunlar yargılar uygulanmalı tabii ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl