Çözüldü ID Mismatches Hatası! Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 07_King_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.105
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

07_King_07

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar öncelikle iyi formlar.
- Evde kardeşim ile meraber hexxit oynamak istiyorum (Multiplayer) fakat 1 hafta öncesine kadar güzel güzel oynuyorduk 2 gündür saçma sapan bir hata ile karşılaşıyoruz ve ne denediysek olmadı.
Java sürümlerinin tümünü denedim.
Tekkit sürümlerinin tümünü denedim.
Portları değiştirdim Ip adresi değiştirdim soruna çözüm bulamadım belki aranızdan bilen birisi çıkarda beni bu saçmalıktan kurtarır.

2jpYZL.png
[DOUBLEPOST=1477154572,1477148358][/DOUBLEPOST]Yok mu bilen biri koskoca form'da.

İngiliz kaynaklardan aldığım bilgilere göre config dosyasında türkçe karakter bulunuyor eğer oynama yapmadıysan dokunmaman daha iyi

İngiliz kaynaklardan aldığım bilgilere göre config dosyasında türkçe karakter bulunuyor eğer oynama yapmadıysan dokunmaman daha iyi
Aynı kaynaklara bende baktım. Diller karıştığından dolayı ortaya böyle bir hata çıkıyor.İngilizcede " ı " harfi yok ve ben türkçe karakter kullanıyorum bu yüzden oyuna girince ı harfi otomatik engelleniyor ama bunun bir çözümü yok.Bilgisayarı ingilizceye çevirsem bile düzelen bir şey olmuyor 2 gündür bu sorunun çözümünü hiç bir forumda bulamadım ingiliz kaynaklar'da dahil.

Forge'da Bi Uyumsuzluk Bulundu Diyor.
Bunun Log Dosyasını Atarsan Sana Daha Kolay Yardım Edebiliriz .
Gozuken Hatalara Gorede Senin veya Kardeşinin Bilgisayarında Bulunan Hexxit te Bir Mod birinizde var Birinizde Yok o Yuzden Girmenizde Hata Veriyor.

Mod adı : ExtrabiomesXL .

Forge'da Bi Uyumsuzluk Bulundu Diyor.
Bunun Log Dosyasını Atarsan Sana Daha Kolay Yardım Edebiliriz .
Gozuken Hatalara Gorede Senin veya Kardeşinin Bilgisayarında Bulunan Hexxit te Bir Mod birinizde var Birinizde Yok o Yuzden Girmenizde Hata Veriyor.

Mod adı : ExtrabiomesXL .
Yorumun için teşekkür ederim " ExtrabiomesXL " modu her iki bilgisayar'da da var hatta belki modda sıkıntı vardır diye farklı sitelerden Extrabiomes modunu indirip tekrar yükledim ama nafile giriş yapmıyor. Şimdi log dosyasına bakıcam size mesaj atarım tekrar teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl