HAYATINIZDA YAŞADIĞINIZ EN TRAJEDİK OLAY

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lendry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 623
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2018 yılında üniversiteyi dondurup İngiltereye akademik İngilizce ve yazılım öğrenmek için gitmiştim. Vaktimi iyi değerlendirmediğim için bunalıma girip eğitimi tamamlamadan Türkiyeye döndüm ve üniversitemden kaydımı sildirdim.

2018 yılında üniversiteyi dondurup İngiltereye akademik İngilizce ve yazılım öğrenmek için gitmiştim. Vaktimi iyi değerlendirmediğim için bunalıma girip eğitimi tamamlamadan Türkiyeye döndüm ve üniversitemden kaydımı sildirdim.
Üzücü bir olay. İnşallah açmış olduğun yada açmaya hazırlandığın sunucuda başarılı olursun. <3

Üzücü bir olay. İnşallah açmış olduğun yada açmaya hazırlandığın sunucuda başarılı olursun. <3
O yaşanılan olaylardan sonra daha güzel bir üniversiteye ve daha kaliteli bir hayata sahip oldum, iyi dileklerin için teşekkür ederim. <3

Bugün online derste kamera ve mikrofon açıldı kendiliğinden. Büyük ihtimalle klavye kısayolu vardı ona bastım. Son dönemlerde yaşadığım en büyük trajedi budur. Son 2 3 yılda başıma gelenlere değinmek istemiyorum çünkü pek hoş değiller.

Bugün online derste kamera ve mikrofon açıldı kendiliğinden. Büyük ihtimalle klavye kısayolu vardı ona bastım. Son dönemlerde yaşadığım en büyük trajedi budur. Son 2 3 yılda başıma gelenlere değinmek istemiyorum çünkü pek hoş değiller.
Başıma gelmesini isteyeceğim en son olaylardan birisi. Allahtan bilgisayarımın kamerası bozuk da öyle bir sıkıntı yaşamam.

Din Hocasına Siyonistim Dedim :d

NOT : HİÇBİR DİNİ VEYA SİYASET MESAJI TAŞIMAMAKTADIR!!
Bende son din sınavına girdiğimde din hocama "hocam müslüman olarak girdim bildiklerimide unuttum ateist olarak çıktım" dedim saf kalpli hocam inandı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl