[Gönüllü] Türkiye'nin En Büyük Minecraft Turnuvasına Ekip Arkadaşları Aranıyor!

harun12

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
haprun2
Merhaba mctr halkı,

2026 yılı Eylül ayında (15-17 Eylül), Türkiye'nin en büyük ve en prestijli Minecraft turnuvasını hayata geçirmek için tam gaz hazırlanıyoruz. Projemiz; 64 seçkin içerik üreticisinin (Yayıncı/YouTuber), 4'erli 16 takım halinde tamamen kendi bünyemizde geliştirilmiş özel oyun modlarında kıyasıya mücadele edeceği devasa bir e-spor organizasyonudur.

Turnuvamızda 1. takıma 25.000 TL Nakit Ödül, 2. takıma profesyonel ekipman setleri ve 3. takıma özel tasarım turnuva paketleri takdim edilecektir.

Şu an arka planda Discord topluluğumuz ve zırhlı yönetim altyapımız tamamen hazırdır. Ancak bu devasa operasyonun turnuva günlerinde kusursuz, adil ve profesyonelce yönetilebilmesi adına ekibimizi genişletme kararı aldık.

Aşağıdaki pozisyonlarda bizimle omuz omuza çalışacak, disiplinli ve tecrübeli ekip arkadaşları arıyoruz:

Aranan Pozisyonlar:
• 15 Turnuva Denetmeni:
• 4 Turnuva Rehberi
• 2 Moderatör
(Yetki Sıralaması: Turnuva Denetmeni < Turnuva Rehberi < Moderatör)

Çalışma Sistemi:
Ekibimizde tamamen adil bir Performans, Terfi (+TP) ve Ceza (-CP) puanı sistemi uygulanmaktadır. Görevini layıkıyla yapan ve turnuvayı başarıyla tamamlayan tüm yetkililerimize, e-spor ve organizasyon sektöründe çok güçlü bir referans sağlanacaktır.

Aradığımız Kriterler:
• Minimum 16 yaş sınırına uyum sağlamak,
• İletişim becerileri yüksek, yayıncılar ve topluluk karşısında profesyonel üslubunu koruyabilmek,
• Turnuva provalarına ve etkinlik günlerine aktif katılım gösterebilmek.

Siz de Türkiye'nin en büyük Minecraft organizasyonunun mutfağında yer almak ve bu devasa projenin yönetim kadrosuna adınızı yazdırmak istiyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurabilir veya Discord üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru Formu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Resmi Web Sitemiz: minecraftallstars.com
Discord İletişim: harn_.

Geleceğin en büyük e-spor organizasyonunda görüşmek üzere!
Saygılarımızla,
MC-AllStars Yönetim Ekibi

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl