Skript Paylaşımı Gelişmiş ve Sade Otomatik Lapis Satma [EDİT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nitrado forumundaki skriptim çalışıyor kendi sunucumunda kullanıyorum hatta, lütfen yalan yanlış şeyler yazmayınız.

Nitrado forumundaki skriptim çalışıyor kendi sunucumunda kullanıyorum hatta, lütfen yalan yanlış şeyler yazmayınız.

Ben Kullandım çalışmadı ve Konsolu çok rahatsız ediyordu !

Olabilir ama benim konumu ve skriptimi alıp paylaşmana kim izin verdi. 2 kod değiştirdim diye paylaşamazsın. Sıfırdan kendin kodladıgını paylaşman gerekli. Konsol kirliligi laga sebebiyet vermez.

Olabilir ama benim konumu ve skriptimi alıp paylaşmana kim izin verdi. 2 kod değiştirdim diye paylaşamazsın. Sıfırdan kendin kodladıgını paylaşman gerekli. Konsol kirliligi laga sebebiyet vermez.

Kardeşim madem izin vermiyosun ozaman konu altına Herhangi bir yerde paylaşılmasına izin verilmez yazsaydın anlardık

Yazmak zorunda degilim. Senin gelip izin alman gerekiyordu.

yaklaşık 1 aydır samet beyin yazmış oldugu bu skripti kullanıyorum hiçbir hata yok

Skriptin çalışması için gerekenler;
  • Skript plugini gerektirir. [Sürümünü Güncelle Tavsiyem]
  • SkQuery gerektirmez.
  • Birde lapis kazmak gerekli

yaklaşık 1 aydır samet beyin yazmış oldugu bu skripti kullanıyorum hiçbir hata yok

Skriptin çalışması için gerekenler;

• Skript plugini gerektirir. [Sürümünü Güncelle Tavsiyem]
    SkQuery gerektirmez.
    Birde lapis kazmak gerekli

Kardeşim biliyorum ama bende çalışmadı[DOUBLEPOST=1464917191,1464917160][/DOUBLEPOST]
Yazmak zorunda degilim. Senin gelip izin alman gerekiyordu.

tm kardeşim lafı uzatmaya gerek yok şikayet et konu kaldırılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl