yunanmadenci
Eküidistans
- Elmaslar
- 378
- Minecraft
- yunanmadenci
Discord:
maadenci
maadenci
ikincielkralliklariseth
Merhaba arkadaşlar, Gartic.io'daki sistemi Minecraft'ta sadece Skript ve SkBee kullanarak kodladım. 1 gün içerisinde şöyle bir demo çıkardım, bitirdiğim zaman ücretsiz bir şekilde paylaşıma sunacağım:
maadenci
Estağfurullah çok teşekkür ederim, bu yaptıklarımın yanında hiçbir şey. :D Siz bir de Dead by Daylight Skript'ini görün. :Dhayatımda gördüğüm sayılı güzelliklerden biri eline sağlık
ikincielkralliklariseth
emin ol skript yapmasaydın bu gartic io olayını bide folia uyumlu olsaydı sunucularıma kurardımEstağfurullah çok teşekkür ederim, bu yaptıklarımın yanında hiçbir şey. :D Siz bir de Dead by Daylight Skript'ini görün. :D
maadenci
Her sabah uyandığımda arkadaşlarım bana yeni fikirler veriyor, ben de günlerimi o fikirleri Skript'le kodlayarak geçiriyorum ve yeni bir oyun yaptığımda saatlerce oturup eğlenerek oynuyoruz. Birkaç gün sonra askere gidiyorum, döndüğümde şu ana kadar yapmış olduğum bu tarz minigame'leri Java olarak baştan optimize şekilde kodlayıp bundle hâlinde paylaşmayı düşünüyorum. Sadece bekleyin :Demin ol skript yapmasaydın bu gartic io olayını bide folia uyumlu olsaydı sunucularıma kurardım
Zephrixtr
Hocamm bu scripti beklemekteyim :)Her sabah uyandığımda arkadaşlarım bana yeni fikirler veriyor, ben de günlerimi o fikirleri Skript'le kodlayarak geçiriyorum ve yeni bir oyun yaptığımda saatlerce oturup eğlenerek oynuyoruz. Birkaç gün sonra askere gidiyorum, döndüğümde şu ana kadar yapmış olduğum bu tarz minigame'leri Java olarak baştan optimize şekilde kodlayıp bundle hâlinde paylaşmayı düşünüyorum. Sadece bekleyin :D
ilovemaju
wulnry
Merhaba arkadaşlar, Gartic.io'daki sistemi Minecraft'ta sadece Skript ve SkBee kullanarak kodladım. 1 gün içerisinde şöyle bir demo çıkardım, bitirdiğim zaman ücretsiz bir şekilde paylaşıma sunacağım:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!