Furkan Aksakal (Hobbit Craft) Plugin Paketi 'Faction' 1.8 - 1.10 (ViaVersion)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

privacygoddes

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
g9nmzb.jpg

Merhaba arkadaşlar, bu gün size uzun süredir açmadığım serverimin plugin paketini paylaşacağım. Plugin paketini tamamen elden geçirip stabil hale getirmeye çalıştım elimden geldiğince.

Paket Özellikleri Ve Diğer Bilgiler İçin Çektiğim Video

Haritalı Paket'in Link Video İçerisinde.

LO29YJ.jpg

Plotme
Skript

rJjPmz.jpg

3pNy8r.png

XEyOyo.jpg

Pakette 'İkonia Network' sahibi olan arkadaşım @Ahmet Gelir ile uzun süre uğraşarak ayarladığımız skriptler var. Rütbe gibi vesaire. Çoğu özelliği videoda belirttim. Bir kaç plugin'in config'lerini AhmetMelihTr paketinden aldım. Geri kalanı kendim ayarladım. Kullanan herkese hayırlı olsun. Yakın zamanda V2 V3 şeklinde güncellemeler yapacağım ve de yeni paketler hazırlayacağım.

V1 İndir =
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Uyumlu Spigot =
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total =

Dipnot= Haritaları ve diğer özellikleri indirmek isyenler biraz bekleyip youtube kanalını takip etmesi gerekmektedir.

Son düzenleme:
Lütfen konunuza indirme dosyasının virüs total linkini koymayı unutmayınız.​

Lütfen konunuza indirme dosyasının virüs total linkini koymayı unutmayınız.​
Merhabalar, arkadaş yerine ben VirüsTotal de tarattım, sorun yok.

Bunu sizin değil konu sahibinin yapması gerekiyor düşünceniz için teşekkürler.​
Biliyorum, konu sahibi boş yere yorulmaması için böyle bir davranış da bulundum, konu sahibi de benim attığım bağlantıyı kullanmış zaten. :D

Hoş bir paket olmuş güzel kullandıgın spigot'u da eklersen iyi olur bence o spigota göre plugin paketin hata vs olmaması için.

Rütbe sistemini çok sevdim harita bekliyorum.

Güzel paket elinize sağlık.

g9nmzb.jpg

Merhaba arkadaşlar, bu gün size uzun süredir açmadığım serverimin plugin paketini paylaşacağım. Plugin paketini tamamen elden geçirip stabil hale getirmeye çalıştım elimden geldiğince.

Paket Özellikleri Ve Diğer Bilgiler İçin Çektiğim Video

LO29YJ.jpg
[/url]

Plotme

Skript

rJjPmz.jpg
[/url]
3pNy8r.png

XEyOyo.jpg
[/url]
Pakette 'İkonia Network' sahibi olan arkadaşım ile uzun süre uğraşarak ayarladığımız skriptler var. Rütbe gibi vesaire. Çoğu özelliği videoda belirttim. Bir kaç plugin'in config'lerini AhmetMelihTr paketinden aldım. Geri kalanı kendim ayarladım. Kullanan herkese hayırlı olsun. Yakın zamanda V2 V3 şeklinde güncellemeler yapacağım ve de yeni paketler hazırlayacağım.

V1 İndir =

Uyumlu Spigot =

Virüs Total =

Dipnot= Haritaları ve diğer özellikleri indirmek isyenler biraz bekleyip youtube kanalını takip etmesi gerekmektedir.

Faction Sunucu Açacaklar İçin Güzel Bir Paket.
İyi Forumlar

Sadece Rütbe'den İbaret Geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl