Çözüldü FeatherBoard placeholders sorunu acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FEDERAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.248
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FEDERAL

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkdaşlar yardımlarınızı bekliyorum featherboard aldık tabloya {kills} ekliyorum göstermiyor {kills} şekliden kalıyo anyı şekilde killstats pluginin yükledim {killstats_kills} denedim oda tabloda {killstats_kills} olarak gözüküyo ne kadar destekleyen plugin varsa yükledim yine aynı sonuç spigottu bukkit yaptım yine aynı mvmdplaceholdersapi yüklendi placeholdersapi yüklendi hala aynı sonuç yardımlarınızı bekliyorum

başka placeholderlar oluyormu peki ? {player} gibi mesela

Arkdaşlar yardımlarınızı bekliyorum featherboard aldık tabloya {kills} ekliyorum göstermiyor {kills} şekliden kalıyo anyı şekilde killstats pluginin yükledim {killstats_kills} denedim oda tabloda {killstats_kills} olarak gözüküyo ne kadar destekleyen plugin varsa yükledim yine aynı sonuç spigottu bukkit yaptım yine aynı mvmdplaceholdersapi yüklendi placeholdersapi yüklendi hala aynı sonuç yardımlarınızı bekliyorum

" {stat_pkills} " Deneyiniz.

yok işte o oluşmuyor nabıcaz

aga bu var zaten yinede aynı gösteriyor çıldırıcam :( lütfen yardım et be

aga bu var zaten yinede aynı gösteriyor çıldırıcam :( lütfen yardım et be
MVdW Placeholder plugini varmı ?
ProtocolLib plugininin son sürümü yüklümü ?
FeatherBoard'ın crack olamdığına eminmisin ?

hocam hepsi var fakat yinede göstermiyor çok canımı sıkmaya başladı 130 tl çöpmü oldu yoksa[DOUBLEPOST=1520785723,1520756692][/DOUBLEPOST]güncel

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisinin en son sürümünü yüklemelisin. Eğer yüklüyse ve yüklü olmasına rağmen değişkenler çalışmıyorsa o zaman kesinlikle LEAK kullanıyorsundur. Buna bir çözüm bulamazsın. Bunun yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanmanı önerebilirim. Featherboard ile aynı işlevi görüyor zaten.
ve expansionlarını yükleyerek sorununu rahatlıkla çözebilirsin.

NOT: Eğer
kullanmaya niyetliysen 2.0.6 sürümü önerimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl