ElitePluginS | Survival /*\ Hile Koruma /*\ - Türkçe | V.3 - Yeni Eklentili - 1.7.X - Plugin Paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zergi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17.383
  • Etiketler Etiketler
    pkaet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zergi

Network Dev ()
MinePass
Elmaslar
413
Minecraft
ZergiYT

Discord:

Zergi#9302

ngLz11.png
Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle ElitePluginS survival paketini atacağım son sürüm yorumlarınız kırıcı olmadan söylerseniz benim için daha iyi olur.Plugin Paketi Türkçe'dir.

skype.png
Skypem :
granaus2

rd6RQ3.png

39d6ca53f990fa7759db55c86e767a0ef415e62eda39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd807097a13affa3c19884e52d7_zps6804af71.png

MetroUI-Apps-Minecraft-icon.png

Neden sizi seçmeliyiz ?
Kaliteli ve eğlenceli bir plugin arıyorsanız bizi seçmelisiniz
exit-icon.png

Hileler engellenmiş mi ?

Hileleri özellikle ayar yaparak engelledik. Diğer hileleri açanlar kesinlikle sürekli kicklenir.

Halloween-Bug-icon.png

Herhangi bir bugunuz mevcut mu ?
Pluginimizde herhangi bir bug mevcut değildir

qlPgYR.png

Plugin paketiniz güvenilirmi ?
Evet güvenilir zaten kötü,virüs gibi birşeyler yapsak virüs total dan gözükür bu yüzden indirme linkin altında virüs totalımız bulunmaktadır.

arrow-right-icon.png
İçindikiler :

4RERVQ.png
[/FONT]
kgn45y.png

+500 İNDİRME

İNDİRME LİNKİ:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VİRÜS TOTAL :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

NOT: İÇİNDE SURVİVAL İÇİN SKRİPTLER BULUNMAKTADIR

KUCAK DOLUSU SEVGİLERLE

Yine başarılı bir paket +1 HOCAM

Sanırım Phoenix anti chat kullanmışsın Çok güzel bir anti cheat seçimi :) Kırmadım seni değilmi :D

Sanırım Phoenix anti chat kullanmışsın Çok güzel bir anti cheat seçimi :) Kırmadım seni değilmi :D
Yorumunuz için tesekkurler[DOUBLEPOST=1440314982,1440313209][/DOUBLEPOST]Otovip cekilisi skripti mevcuttur

Announcer ekleseydin çok iyi olurdu.

Ahmet bey ben 1.8 bedwars pl paketi için uğraşıyorum şu an sizden title maneger ve duyuru pl sini aldım zaten pakettede yazacağım Kızmazsınız değilmi :) ismini vereceğim haldede kızarsan :ASD:

Ahmet bey ben 1.8 bedwars pl paketi için uğraşıyorum şu an sizden title maneger ve duyuru pl sini aldım zaten pakettede yazacağım Kızmazsınız değilmi :) ismini vereceğim haldede kızarsan :ASD:
Ozelden yazsaydin iyi olurdu neyse yok kizmam.

Paketin versiyonu ney bunu lütfen ayrıca belirtiniz ve spigotsa spigotun atınız craftbukkit se linklerini ekleyiniz iyi forumlar :)

Paketin versiyonu ney bunu lütfen ayrıca belirtiniz ve spigotsa spigotun atınız craftbukkit se linklerini ekleyiniz iyi forumlar :)
Başlıkta yazıyor plugini indirsen spigotmu,bukkitmi anlarsın bu kadar cahil olicak ne var

1. 7. 2 surumu eklenmistir

Başlıkta yazıyor plugini indirsen spigotmu,bukkitmi anlarsın bu kadar cahil olicak ne var

1. 7. 2 surumu eklenmistir
Cahilikle degil bu mesale kimi spigot la kuruyor kimi craftbukkit anlata bildim cahilki degil bi bilgi olsun diye söylüyorum oke arkadaşım[DOUBLEPOST=1440406602,1440406543][/DOUBLEPOST]
Cahilikle degil bu mesale kimi spigot la kuruyor kimi craftbukkit anlata bildim cahilki degil bi bilgi olsun diye söylüyorum oke arkadaşım
Sen hangisiyle kurduysan onu belir bunu belirten iyi olur ben spigotsa spigot diyorum craft bukkitse linkleri bırakıyorum

Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl