[̲̅R][̲̅e̲̅][̲̅d̲̅][̲̅Ƈ][̲̅r̲̅][̲̅y̲̅][̲̅s̲̅][̲̅t̲̅][̲̅a̲̅][̲̅l̲̅]™ [̲̅v̲̅][̲̅0̲̅].[̲̅5̲̅]

Yeni Hazırladığım Paketi Değerlendirebilirsiniz ?

• Güzel

Oy: 23 69,7%
  • Geliştirilmeli

Oy: 10 30,3%

• Kullanılan toplam oy
    33

GoldsLord

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
33
7kW5LL.png

Merhaba Ben RedCrystal'in Yapimcisi Eren , Tekrar Yeni Paketimle Karşınızdayım
Herkesin Hatalarını Göz Önünde Bulundurdum düzelttim yeni plugin ve yeni çıkan crash , hack , bugları engelledim ve yeni paketi oluşturdum. Şimdi Özelliklerine Bir Bakalım :
RedCrystal V0.5 Özellikleri:
|>|>| Bukkik 1.7.2 Pluginleri Spigot 1.8 Çevrilmiştir
|>|>| Yeni Buglar İçin Yeni Düzenlemeler
|>|>| Saldırı Korumalıdır
|>|>| Lag Oluşturmaz [Lag Temizleyici]
|>|>| KillAura Hariç Geri Kalan Hackler Engellenmiştir
|>|>| [KillAura Engellemek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve Sunucuna Koy]
|>|>| Keyifli Vakit Geçirmenizi Sağlar
|>|>| YETKİLER: Swsahibi , Yönetici , Kurucu , Mimar , Mod , Rehber ,Reklamci , UltimateMod
|>|>| \VIP/ler : Silvervip , Endervip , Firestervip , Titanvip
>> Önerilen Sürüm : Spigot 1.7.X-1.8
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|

>> Renkli Arsa =] : /mv create Arsalar normal -g PlotMe
>> Plugin Tanıtım , Anlatım içerir
2 Dakika için Teşekkür Eder , Paketimizi Denemenizi Dileriz .
>| Tabi iki Bu Kadar Değil Paketi İndirin ve Özelliklerini Keşfedin |<

<|| İNDİRME LİNKLERİ ||>

MediaFire Link :

Mega Link:

YandexDisk Link:

DropBox Link:

GoogleDrive Link:

VirusTotal:

ayrac.png

04lZBZ.png

Kod:
/chest GoldsLord [RedCrystal Özel Iksir Bu Chesttedir]
12VZVB.png

/sohbettemizle [Sohbeti Siler]
GpPAvb.png

/mv create Arsalar normal -g PlotMe [Arsa Oluştur]
/epicboss spawn bossadi [Boss Spawnlar]
/hd create örnek [Hologram Oluşturma]
/hd setline 1 örnek &b[&4ServerAdı&b] &aHos Geldiniz!!! [Holograma Yazı Yazma]
5dEbEL.png

^^^ MOTD ^^^
ayrac.png

4gWXQG.png

^^^ Oyuncu Listesi MOTD ^^^

Kurulumda Yapmanız Gereken RedCrystal Yerine Sunucu İsmini Yazınız !
ayrac.png

^^ VİP BİLGİ ^^
+ Oyun Parası Kevel Gibi Maddeleri İsteğe Göre Kendiniz Verebilirsiniz!
+ Viplerin Yetkiler Bunlarla Sınırlı Değildir [GroupManager>worlds>world>groups.yml]

7mPXYa.png

Pq2gLN.png

Son düzenleme:
Öncelikle Selamun Aleykum.
Tebrikler Çok İyi Bir Paket Yapmışsın Şu Anda Denemedim Ama Güzele Benziyor.
Başarılarının Devamını Beklerim.
ByTeknoAjans.

helal kardeşim /help yazinca plugin paketi ismi cıkmıyor dimi bide onu nerden ayarlıcam söylersen sevinirim

Onerim Chestcommands eklmen cünkü warp kit vs seylerde daha güzel görüntü ve kolaylik sagliyor güzel bir pl paketi
Saol

Kardes Essentials gir orda help diye dosya var orda ayarla kendine göre

@Tatsız_Bela Hatalı Anlattın NoCheatPlus Denen Dosyaının Config Dosyasında CTRL + F Yaparak Oraya RedCrystal Yaz Gördüklerini Kendi Sunucunun Adını Yap

Öncelikle Selamun Aleykum.
Tebrikler Çok İyi Bir Paket Yapmışsın Şu Anda Denemedim Ama Güzele Benziyor.
Başarılarının Devamını Beklerim.
ByTeknoAjans.
Ve Aleykum Selam , Beğendiğin için ben Teşekkür Ederim :)
helal kardeşim /help yazinca plugin paketi ismi cıkmıyor dimi bide onu nerden ayarlıcam söylersen sevinirim
Saol
[DOUBLEPOST=1433825036,1433824995][/DOUBLEPOST]
KARDEŞ /help YAZISINDAKI REKLAMI ENGELLEMEK İCİN NAPCAZ
Essentials ' in içine gir help diye bir dosya var ordan halledebilirsin birde NoCheatPlus 'ın config ine girip ( redcrystal >> Hatalı Mesaj ) şeklinde bir bölüm olması lazım redcrystali sil kendi sunucu ismini yaz

>> İYİ FORUMLAR !

Knk Kill Aura İçin AntiAura Kullanabilridin Kullanırsanda Başka Hackleride Kapatıyo Bide Phonex Anti Cheat (Muhteşem İngilizcem).Bunları Eklersen %0 Hack Tavsiye Ederim.

Knk Kill Aura İçin AntiAura Kullanabilridin Kullanırsanda Başka Hackleride Kapatıyo Bide Phonex Anti Cheat (Muhteşem İngilizcem).Bunları Eklersen %0 Hack Tavsiye Ederim.
En yukarda Link Sab,tlemiştim Olmamış şimdi güncelledim [Anti Hack Linki]

Başarılı ama Çok Fazla Şey Ekliyebilirdin Mesele Chestte warp kit meslekler vipbilgi sat bunun gibi

ya bu giris ekranındaki motdu nasil deyiştircem yaa nolr söyleyn

Başarılı ama Çok Fazla Şey Ekliyebilirdin Mesele Chestte warp kit meslekler vipbilgi sat bunun gibi
Eklerdimde Şimdi Alıntı derlerdi mctrden ama ek olarak chest menusu hazırlayıp konuya koyabilirim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl