Çözüldü DisguiseCraft 1.7.2 istek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZeonsCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.063
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeonsCraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Merhaba arkadaşlar ;

Bugün sizlerden DisguiseCraft plugininin 1.7.2 versionu için olananını istiyorum.

Şimdi diceksinizki bukkit in sayfasında var.

Hayır arkadaşlar baktım 1.7.2 için olanı yok lütfen bilen varsa link atabilirmi

Eğer bukkit sayfasında güncellenmiyor ise bunu bulamazsınız. Onun yerine şunu kullanabilirsiniz :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ancak, illâki DisguiseCraft kullanacağım diyecekseniz 1.6.4 sürümü de işinizi görecektir.

Peki idisguise de moblara dönüşmeyi sağlıyormu ya bana DisguiseCraft gerek deil zaten moblara dönüştüren bir plugin olsun yeter

Peki idisguise de moblara dönüşmeyi sağlıyormu ya bana DisguiseCraft gerek deil zaten moblara dönüştüren bir plugin olsun yeter
İDisguiseCraft 'da DisguiseCraft'a benzer bir plugindir. Disguisecraft zaten sıkıntılı bir plugin. Gönül rahatlığıyla kullabilirsiniz.

Örnek video:

bunun çalısması için başka plugine gerek varmı ?[DOUBLEPOST=1437293441,1437293219][/DOUBLEPOST]ve baktım idisguise pluginin bukkit sayfasına 1.7.2 sürümü yok

1.7.2 için moba dönüşme plugini varmı bildiğiniz sorunsuz peki 1.7.2 olsun moblara dönüşssün yeter

1.7.2 için moba dönüşme plugini varmı bildiğiniz sorunsuz peki 1.7.2 olsun moblara dönüşssün yeter
Zaten bu plugini sorunsuz bir şekilde kullabilirsiniz. 1.6.4 işinizi görecektir. 1.7.2 yi destekler.

1.6.4 1.7.2 için oluyor demi bi denim :) saool[DOUBLEPOST=1437298388,1437297014][/DOUBLEPOST]ya DisguiseCraft plugininin 1.6.4 ünü indirdim çalısmadı ProtocolLib de var

1.6.4 1.7.2 için oluyor demi bi denim :) saool[DOUBLEPOST=1437298388,1437297014][/DOUBLEPOST]ya DisguiseCraft plugininin 1.6.4 ünü indirdim çalısmadı ProtocolLib de var
Skype adresimi ekle istersen sana ordan canlı yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl