DarKGame Faction Plugin Paketi | Rütbe ✔ AntiBUG ✔ KillStats ✔ Renkli Prefixler ✔

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 13.676
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kola

Dı Koka-Kola
Elmaslar
322
decorative.jpg

zrrdBR.png

Merhaba arkadaşlar bugün size DarKGame Plugin paketini tanıtacağım 27 Aralıkta başlamıştım ve sonunda bitti Beğendiyseniz LİKE ATIN :)
decorative.jpg

lvvnpl.png

A55BMp.jpg

BDDqaM.jpg

NOT: Elim Sakat Olduğu için fazla resim koyamadım :(
decorative.jpg

m11Q7V.png

➽ Rütbe /Rankup
-----
➽ KillStats /ks
-----
➽ Warp Menüsü /Warp
-----
➽ Kit Menüsü /Kit
-----
➽ Renkli Prefixler
-----
➽ Spigot 1.7 Uyumlu! (Galiba Denemedim Ama Muhtemelen Oluyordur)

INDIRME LINKI:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Z77vQk.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Dostum plugin paketi gayet güzele benziyor ama BeyazZenci arkadaşımızın plugin paketine benziyor ? niye dostum ?

Paketi İndirip incelersen alıntı olmadığını anlıyabilirsin 2 rütbeleri beyazzenciden aldım ve konuya fazla resim ekliyemedim elim sakat elim elim hayır oraya not bile yazdım burda elim acıyo ben sırf birisi yararlansın diye plugin paketi yapıyorum[DOUBLEPOST=1452092320,1452092285][/DOUBLEPOST]ve rütbe resimlerini aldım çünkü sunucuma atamadım[DOUBLEPOST=1452092363][/DOUBLEPOST]
Dostum plugin paketi gayet güzele benziyor ama BeyazZenci arkadaşımızın plugin paketine benziyor ? niye dostum ?
Paketi İndirirsen benzemediğini görüceksin

essentials ve gruopmeneger birebir aynı beyaz zenci ile ama güzel yani

Beyler hepsi Mineturk paketini karıstırmıslar herkez o paketi kullanıyo ;)

Teşekkürler dostum eline saglık çök güzel olmuş tam istediğim gibi.:king::king::king:

Güzel MÜTÜŞŞŞ :d

Rütbe, group manager, yenileyici pluginlerini alıntı yaptığını yazmalısın... Üstelik konuyuda...

Kardeşim paketin güzel tavsiyem herşeye 0 dan başlayıp daha iyi bir paket yapman

Çok başarılı bir plugin paketi olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl