Skript Paylaşımı Custom Item Spawners Skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kingOf0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir skript başarılar...[DOUBLEPOST=1500841897,1500840926][/DOUBLEPOST]Spawneri Koyduğumuzda Çıkanları Topluyamıyoruz ?

yada yerden item almayi kapatmis olabilir.

Güzel Bir Sk Artık Sunucularda Her Türden Spawner Göreceğiz.

Teşekkürler, :D Umarım Herkez Kullanır
Böyle Bir Forumda Paylaşırsında Kimse Kullanmazmı.Youtube Gibi Platformalardada Paylaşımını Yaparsan Her Türlü İnsan Kullanır.Sunucumu Kapatmasaydım Kullanırdım Farklılık Olsun Diye.

Böyle Bir Forumda Paylaşırsında Kimse Kullanmazmı.Youtube Gibi Platformalardada Paylaşımını Yaparsan Her Türlü İnsan Kullanır.Sunucumu Kapatmasaydım Kullanırdım Farklılık Olsun Diye.
Evet Forum Gerçekten Çok Aktif, Şuanlık Sadece Forumlara Eklenti Yükleyeceğim Belki ileride youtubea'da yüklerim

Evet Forum Gerçekten Çok Aktif, Şuanlık Sadece Forumlara Eklenti Yükleyeceğim Belki ileride youtubea'da yüklerim
Lakin yusuf abi serverimizin kurucusudur bende sizin skripti bizim serverde denedim calismadi :) yusuf abi bizde calismiyor

Hocam Sizde Sıkıntı Var Emektar_03 Kardeşim'denedi Vede Sıkıntı Bulmadı

Skripti al at bizim servere calisiyor mu calismiyor mu gör abi :D[DOUBLEPOST=1500896473,1500896431][/DOUBLEPOST]bizde bütün pluginler gerekli pluginler var ücretli olsun ücretsiz olsun skriptlerde var hiç bir şeyde sıkıntı yok her şeyimiz son sürüm calismamasi imkansiz bir şey :)

Hocam Skype Ularşırmısınız: ibrahimbugra1077[DOUBLEPOST=1500897515,1500896480][/DOUBLEPOST]Bazı Arkadaşlarımızdaki Buglar Giderilmiştir Yeni Sürümü İndiriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl