Çözüldü Çökme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaBasqanTR

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
10
Merhabalar, benim bir serverim var ve skyblock, serverimde lag felan yok ama bazen durduk yere java read timeout hatası çıkıp server çöküyor.Panele girince başlatıyorum serveri.Açık gözüküyor, fakat server kapalı oluyor.Serveri 1 gün geriye almadığım sürece server açılmıyor.Pluginleri sürüme uygun yüklemeyi denedim olmadı.Koruma pluginleri yükledim gene olmadı lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler.

İyi Forumlar...

Hangi hosting kullanıyorusnu ?

Bende Nitrado kullanıyordum bendede aynı sorun olurdu fakat geri alınca düzelmişti sonra hosting değiştim
Dediğim gibi geriye alınca düzeliyor. Ama her çökmede geriye alamam nereye kadar alabilirim?

Bende öle aldim ama benimki düzeldi eklentilerden olabilir
Eklentileri kontrol ettim.Herhangi bir hata yoktu, hepsini güncelledim ama hala devam işte büyük ihtimalle hosting değiştireceğim yokmu çözümünü bilen?

Herhangi bir profesyonel bilgim olmasa da sunucuyu tamamen sıfırdan kur. Yani panel falan kalsın sunucu dosyalarını tekrardan kurmanı tavsiye ederim. Ha, sunucunun bellek oluyor galiba o az eklentiler/haritaların boyutu büyük ise ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Herhangi bir profesyonel bilgim olmasa da sunucuyu tamamen sıfırdan kur. Yani panel falan kalsın sunucu dosyalarını tekrardan kurmanı tavsiye ederim. Ha, sunucunun bellek oluyor galiba o az eklentiler/haritaların boyutu büyük ise ondan da kaynaklanıyor olabilir.
Deneyeceğim ama birde yeni gördüğüm bişey var loglara baktığımda server crash report yemiş isterseniz atayım dosyayı?

Ben biliyorum:) aynı şekilde gene chunkfixle alakalı sunucu mapları bozuluyor bu sefer sunucu hiç açılmıyor ve backup atmak zorunda kalıyorsun bende böyle oluyordu ben mapi değiştirmiştim sorun kalkmıştı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl