CAN147 « Skyblock Plugin Paketi V2 » 1.7 1.8 « Bot Koruması » Bug-Fix « skylord.ol »

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17.935
  • Etiketler Etiketler
    skyblock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

CAN147

Ziyaretçi
Evet Merhaba Arkadaşlar! Zamanı Geldi! Skyblock Plugin Paketi! CAN147 Skyblock Plugin Paketi'ni Tanıtıcağım Sunucumu bilen bilir herkez nedense paketini istemiştir... Bende Sizlere! Kendi Ellerimle Tam 30 Dakikamı Alan Plugin Paketini Paylaşıcagım Bug bulunmaz %100/%100 Bot Korumalıdır.. Chat Koruması! Reklam Koruması Mevcuttur.. Herhangi Bir Sorunda Lütfen İletişime Geçin!
Dikkat: Plugin Paketin'de Bug-Fix Komutlar ve /skylord ol
Komutu Bulunmaktadır. Lütfen Ayarlarıyla Oynamayınız!
Evet Şimdi Sizlere Resimleri Kısa ve Öz Olarak Sunuyorum

Documents-glasses-128.png

Plugin Paketi Çalışıyor mu?

z42jz7.png

Gzpmrr.png

Handshake-128.png

Sorun Oldugunda Yardım Eder misiniz?

Tabiki 7/24 Destegimiz Mevcuttur..
Sunucumun Adresi: play.realcrafttr.com 1.7 / 1.8
Skype Adresimiz:
CAN1479
Whatshapp: Gerektiginde Verilir.
Facebook: Gerektiginde Verilir.
TS3: Kullanilmiyor.
Website:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucun Varmi?: Var Websitesinden Bakabilirsin!

Cup-128.png
Cup-128.png

Safe-128.png

Herhangi Sorunda Lütfen Bildiriniz...

Dosya Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Taraması:

Moderatör tarafından düzenlendi:
Oyun içi fotoğraf koyman gerekiyor.

bro editmi yoksa seninmi bu arada oyun içi foto %100 lazım

Evet Merhaba Arkadaşlar! Zamanı Geldi! Skyblock Plugin Paketi! CAN147 Skyblock Plugin Paketi'ni Tanıtıcağım Sunucumu bilen bilir herkez nedense paketini istemiştir... Bende Sizlere! Kendi Ellerimle Tam 30 Dakikamı Alan Plugin Paketini Paylaşıcagım Bug bulunmaz %100/%100 Bot Korumalıdır.. Chat Koruması! Reklam Koruması Mevcuttur.. Herhangi Bir Sorunda Lütfen İletişime Geçin!
Dikkat: Plugin Paketin'de Bug-Fix Komutlar ve /skylord ol
Komutu Bulunmaktadır. Lütfen Ayarlarıyla Oynamayınız!
Evet Şimdi Sizlere Resimleri Kısa ve Öz Olarak Sunuyorum

Documents-glasses-128.png

Plugin Paketi Çalışıyor mu?

z42jz7.png

Gzpmrr.png

Handshake-128.png

Sorun Oldugunda Yardım Eder misiniz?

Tabiki 7/24 Destegimiz Mevcuttur..
Skype Adresimiz: CAN1479
Whatshapp: Gerektiginde Verilir.
Facebook: Gerektiginde Verilir.
TS3: Kullanilmiyor.
Website:

Sunucun Varmi?: Var Websitesinden Bakabilirsin!

Cup-128.png
Cup-128.png

Safe-128.png

Herhangi Sorunda Lütfen Bildiriniz...

Dosya Link:

Virüs Taraması:

oyun ici resimler koyunuz konunuzu çöpe taşımak zorunda kalacagım

beyler pl pakedi edittir!!!! caandalek yazıyor essentials/userdata'ya girin caan dalek yaazıyor bölelerine sinir oluyorum hemde sahipleniyor bari bro belli etseydin edittir diye bu pl pakedi betacraft yeni versiyonun editidir![DOUBLEPOST=1463948384,1463948279][/DOUBLEPOST]
kardeş zaten editki pl pakedi :D betacraft yeni versiyon pl pakedinin editi[DOUBLEPOST=1463948420][/DOUBLEPOST]t
beyler pl pakedi edittir!!!! caandalek yazıyor essentials/userdata'ya girin caan dalek yaazıyor bölelerine sinir oluyorum hemde sahipleniyor bari bro belli etseydin edittir diye bu pl pakedi betacraft yeni versiyonun editidir![DOUBLEPOST=1463948384,1463948279][/DOUBLEPOST]
kardeş zaten editki pl pakedi :D betacraft yeni versiyon pl pakedinin editi
tamam kardeş kal sağlıcakla belirt dicektim ondan <3

kardeş zaten editki pl pakedi :D betacraft yeni versiyon pl pakedinin editi[DOUBLEPOST=1463948420][/DOUBLEPOST]t

yavrucum benim plugin paketim mi dedim??? betacraftın essentialsini aldim. çünki türkçeydi :)) biraz usluplu ol.[DOUBLEPOST=1463951813][/DOUBLEPOST]
Tamam eklicegim yakinda .. lütfen kaldirma şuanlik.[DOUBLEPOST=1463951866][/DOUBLEPOST]

Ayrıca Tekrar Söyliyorum LoveGame Skyblock Plugin Paketin'de TheLegend plugin paketindeki plugin var? nasil olacak lütfen tek bir plugin'den tüm paketi çalinti demeyin :)

xkral16 konuyu baltalamayınız!.

paket güzel başarılar v3 bekliyoruz

Sırf Yapamadıkları İçin Boşa Leke Atıyorlar Fazla Takmamanı Öneririm :3[DOUBLEPOST=1464017475,1464017408][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Yakında Bu Plugin Paketinin Tanıtımını Paylaşacağım.

KARDEŞIM PLUGİN %100 ALINTIDIR BOŞ BOŞ KONU AÇİYOSUN 2 PL ATMİŞİN ATİON BURAYA AL KANİT HATA BİLE VAR! NOCHEATPLUS EDİTLEMEYİ UNNUTMUŞSUN :D Ekli dosyayı görüntüle 3093
1, Skriptlere bak bakiyim kime ait.
2, NoCheatPlus Essentials ve Bir Kaç Plugin de BetaCraft'a Aittir.
3, Toplam 25 30 plugin var ve 2 3 tane plugini çikarirsan 22 veya 27 kalir.
4, Plugin Paketi Tamamen Sağlam İster Kullan İster Kullanma .. Konu Baltalama.
5, Tüm Pluginlerin BetaCraft'a Ait Oldugunu Kanitla Sana Söz Veriyoum Hem Konumu Kaldiricagim Hemde Üyeligimi Kaldirticagim.
6, Boş Yorumlar Yapmamalisin. Aslında Şöyle Diyim! Essentials'i BetaCraft Türkçeleştirdi . O Yüzden Aldim ( NOCHEATPLUS'da )
7, Skriptleri Neden Görmezden Geliyorsun??? %100 Diyorsun?? Kendi Sunucumdaki Skriptleri Paket'de Verdim Biraz Akillanin Artik.
8, Yine Söyliyorum LoveGame Plugin Paketin'de TheLegend' plugini mevcut?? onada alinti diyin de göreyim bakem :)
9, BaranArslanMRJ Plugin Paketi DoğukanTR den alinti Mesela?? indir bakalim plugin paketlerini ayni mi değil mi :)) biraz akillanin ...
[DOUBLEPOST=1464019754,1464019200][/DOUBLEPOST]Ayrıca DİKKAT: Plugin Paketi için Video Çekicegim... Şu Gereksizlerr için..

Moderatör tarafından düzenlendi:
güzel olmuş fakat alıntı bazı pluginledrin yinede teşkkürler.

can sadece skyblock pluginimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl