Çözüldü Çakma Lobi Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turan Tahsin

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
80
Merhaba arkadaşlar benim sunucum var sunucuma çakma lobi eklemek istiyorum bungeecord sistemide var ama çakma lobi pluginlerini atıyorum sonrasını tam olarak bilmiyorum bana yardım edermisiniz

@KansızKurt @Equestrian

Benim waterfall ve fakelobi plugin paketi forumda mevcut.

Şimdi @Equestrian In Bi FakeLobby Plugin Paketi Bi İndir Aynı Şekilde İnternetden BungeeCord Jarını İndir, Normal Server Açarmış Gibi Kuruyorsun, Bunları Yaptıktan Sonra Tekrar Yaz...

Şimdi @Equestrian In Bi FakeLobby Plugin Paketi Bi İndir Aynı Şekilde İnternetden BungeeCord Jarını İndir, Normal Server Açarmış Gibi Kuruyorsun, Bunları Yaptıktan Sonra Tekrar Yaz...
Bende bungeecord yok fakelobide waterfall var kurulu şekilde

zaten onu kullanıcam benim herşey hazırlanık sadece çakma lobinin lobiye ışınlaması

zaten onu kullanıcam benim herşey hazırlanık sadece çakma lobinin lobiye ışınlaması
Tamam işte ben fakelobi paketinde mycommand var içinde gecisyap var skriptlerde hazır sadece bungeecord confingde lobi olan yeri lobby yap kendi aktarır.

Skype den bana msj at sana ayarlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl